E2z

Hur ta hand om vuxna emuer

EMU är den näst största fågeln i världen

EMU är den näst största fågeln i världen, vanligt förekommande i Australien. Det är kusin med struts, som är känd att vara den största fågeln i världen. Sedan EMU köttet anses vara en nära rival till kyckling, har många gårdar grodda höja emuer för mat. Nu är det gott och väl och anses vara acceptabelt i ögonen på de hardcore miljöaktivister är det dock bara lönsamt om du vet hur man tar hand om dessa varelser. Här är några aspekter som du bör fundera på när det gäller att ta hand om EMU i synnerhet de vuxna sådana.

Hur ta hand om vuxna emuer. Alltid hålla pennorna rena.
Hur ta hand om vuxna emuer. Alltid hålla pennorna rena.
  • Pennan. Den första aspekten på rätt sätt vårda vuxna emuer är den penna som du kommer att behöva bygga innehålla dessa aktiva men fogliga varelser. Pennan i sig bör ha en vidsträckt sedan emuer, liksom sina kusiner, älskar att springa runt och eftersom de är stora, behöver du gott om utrymme. Detta sagt, pennan bör vara cirka 50 till 100 meter i storlek. Stängsel bör vara hög såväl på omkring 6 till 7 meter. Även om dessa varelser inte kan flyga på grund av sin storlek och vikt, kan de hoppa fortfarande i stora gränser gör mindre stängsel ineffektiva att innehålla dem.
  • Taket. Eftersom pennan är ganska stor, är det ekonomiskt nonviable till tak hela området. Istället, se till att du ger gott om tak för dem att krypa ihop under det under de extremt varma dagar och under kylningen kalla årstider. Kom ihåg, emuer är som höns och de är känsliga för väderförhållanden.
  • Håll dem varma. Under de kalla årstiderna när vindarna kan bli kyliga, är det viktigt att du följer de vanor emuer, eftersom de kan ha en tendens att vandra ut i områden som inte ger tillräckligt skydd mot den bitande kylan. Överväg att binda ett rep runt dem till en skyddad och muromgärdad plats under dessa säsonger.
  • Alltid hålla pennorna rena. Urin och gödsel kommer definitivt att pryda pennan. Du måste radera dessa dagligen som denna avföring kan utveckla och sprida oönskade bakterier gör din emuer mottagliga för olika sjukdomar. Dessutom kommer ruttnande avföring avger giftiga gaser som kan skada dina fåglar också.
  • Mata dem rätt. Som kycklingar, EMU behöver sin dagliga dos av mat. För flöden, alltid överväga högkvalitativa märken med rätt näringsmässiga fördelarna avsedda för deras vänliga. När den dagliga dosen, kommer varje vuxen emu äter förmodligen 1 till 2 pounds av flöden. Se till att ge dem en god tillgång, särskilt om du vill ha dem feta och friska. Bortsett från livsmedel, se till att det finns tillräckligt med vatten för att tvätta feeds ner ordentligt. Om möjligt, spetsar vattnet med de vitaminer och mineraler de att hålla sig frisk och motståndskraftig för olika typer av sjukdomar.

Efter alla dessa tips kommer säkert att se till att din vuxna emuer kommer att trivas i din gård, och när det gäller att slakta dem för kött, kommer du att ha fett och hälsosamt kött redo att säljas eller ätas.