E2z

Hur hänga en mealworm matare

Utfodring mjölmask är ofta för att locka fåglar och locka dem att bo i närheten. Vissa fågel entusiaster vill också titta på fåglar runt, så de släpper mealworm matare nära deras hus. Bortsett från självförverkligande, gör detta också hjälper Bluebirds med sin livsmedelsförsörjning när de inte kan hitta någon annan mat till sina ungar efter vintern eller under regniga dagar. Fåglar som utfodrats med denna diet är ofta friskare. Några av de vanligaste sevärdheterna i mealworm matare är Bluebirds, sparvar, rödhake, hackspettar, kardinaler, finkar, buntings, chickadees, gäckande fåglar och många andra.

Nästan vilket material som helst kan göras till en MJÖLMASK matare

Hur hänga en mealworm matare. Den allra första oro är att få uppmärksamhet av fåglarna och låta dem veta av MJÖLMASK feeder som du har konstruerat för dem.
Hur hänga en mealworm matare. Den allra första oro är att få uppmärksamhet av fåglarna och låta dem veta av MJÖLMASK feeder som du har konstruerat för dem.

Nästan alla material kan göras till en mealworm feeder. Från tomma konservburkar, att skrota trä, PVC rör, glas, oanvända plastflaskor till improviserade små husdjur burar. En MJÖLMASK matare har oftast liknande funktioner till den vanliga fågelbordet-med två andhålen där fåglarna kan peta in med näbben för att få maskar. Det är en bra sak som de flesta fåglar föredrar en mask måltid till ett frö måltid. Men skulle vissa vilda fåglar vara tveksam till att gå nära mealworm matare såvida det placeras strategiskt på den främre delen av ditt hus, speciellt på din trädgård eller gräsmatta, om du har någon.

Om du vill hänga en MJÖLMASK feeder, kommer du att älska följande tips:

  • Den allra första oro är att få uppmärksamhet av fåglarna och låta dem veta av MJÖLMASK feeder som du har konstruerat för dem. Så skulle det vara praktiskt att placera den där du märker en hel del fåglar. Eftersom din mealworm feeder skulle placeras utanför, skulle vädret bli avsevärt påverkar färskhet maskar. Så, se till att det inte skulle drabbas av för mycket sol, eller översvämmade med vatten om det regnar, eller attackeras av snö. I endera situationen, maskarna dör eller frysas. Fåglar ogillar vanligtvis äter döda eller frysta maskar. För att locka fler fåglar som kommer till din mealworm feeder, hitta en lämplig plats i din trädgård.
  • Ett förslag är att hänga din mealworm feeder på ett befintligt träd, på dess stam eller gren. Ett par rep, trådar och spikar, skruvar eller krokar skulle göra susen. Om du gör detta, se till att det inte är täckt av fallna löv eller droppande vatten från bladen. Du kanske vill sätta ett lock ovanpå mataren för att hålla den synlig för fåglarna och för att hålla maskarna fräsch.
  • Du kan också köpa några MJÖLMASK matare som kommer komplett med en stolpe eller stång så att det kommer att stå självständigt. Om så är fallet, kan du hitta den i mitten av din trädgård där det lätt kan ses av fåglarna. Bara se till att det kommer att vara stark nog att stå emot påtryckningar från vind och regn. Också alltid komma ihåg att inte utsätta det för alltför mycket värme, snö eller regn.

Om du är i huvudsak fråga om att ge enkel åtkomst för mödrar mata sina ungar, kan du placera din mealworm feeder nära deras bon eller holkar. Detta gör att mamman fåglarna att föda sina barn utan att gå för långt. Detta sätt de kan fortfarande skydda sina barn från rovdjur.