E2z

Hur att köpa en fågelbur

Att ha fåglar som husdjur kan vara avkopplande och ofta även underhållande

Att ha fåglar som husdjur kan vara avkopplande och ofta även underhållande. Fåglar gör för goda kamrater och kan ge ditt hem en avslappnad och naturlig atmosfär. Om du vill bli en fågel ägare, kommer du behöva köpa en fågelbur. Det finns många alternativ på djuraffärer idag. Här är några saker att tänka på för att hjälpa dig att begränsa dina val.

Hur att köpa en fågelbur. Bestäm vilken typ av fågel du har.
Hur att köpa en fågelbur. Bestäm vilken typ av fågel du har.
  • Bestäm vilken typ av fågel du har. Storleken av fågeln kommer att spela en faktor i hur stor en bur du kan ha. Olika fåglar har olika krav på utrymme. Den typ av fågel du får också ba faktor i orienteringen av barerna eller grill. Till exempel, om du köper en fågelbur för en papegoja, är det bättre att hitta en där de grillar in horisontellt.
  • Bestäm hur många fåglar som du kommer att ha. Antalet fåglar kommer naturligtvis att spela en roll i den storleken på fågelbur du kommer att köpa. Fler fåglar innebär en större bur. Få den största fågelbur du har råd, även om du bara kommer att ha en fågel. Det extra utrymmet kommer att utnyttjas av din befjädrade vän att utöva och flyga runt.
  • Horisontell är mer perfekt än vertikalt. När du väljer en bur, kom ihåg att ju bredare buren, desto bättre. Fåglar tenderar att flyga runt i stället för upp och ner så se till att din bur tillåter gott om flygande rum. Dessutom, beroende på vilken typ av fågel du kommer att få, kan horisontella staplar vara bättre för din fågel eftersom den gör det möjligt att sitta på barerna.
  • Kontrollera staplarna. Kontrollera att baren avståndet är lämpligt för den typ av fågel du får. Om strecken är placerade för långt ifrån varandra, kan det inte vara säker för din fågel, eller det kan strömma ut. Om du får en fågel som använder näbben för att klättra, få barer som är orienterade horisontellt.
  • Tänk fågelns säkerhet. Köp den bästa kvalitet fågelbur du har råd. Detta kommer vanligtvis att vara tillverkad av rostfritt stål istället för plast. Undvik intrikata mönster och andra utskjutande som kan skada din fågel. Kontrollera att det inte finns några kablar eller dekorationer där din fågel kan fastna eller skadas. Se till att tillverkaren inte använde bly färg för att göra buren. Slutligen, se till att buren har en säker spärr. Vissa fåglar är ganska intelligent och kan lära sig att låsa upp dörren och flyga iväg.
  • Tänk hur du kommer att behöva rengöra buren. Buren design har för att möjliggöra enkel rengöring och underhåll. Kontrollera om botten öppnar upp helt så att du kan få röra på fågelbur golvet. Är skrymslen och vrår lätta att nå?

Ta dig tid att göra din forskning för att hitta de bästa fågelbur

Ta dig tid att göra din forskning för att hitta de bästa fågelbur. En god kvalitet bur kan pågå många år, så gå vidare och få en. Du och din familj kommer säkert att njuta av sällskap av din befjädrade vän, medan den har sitt nya hem.