E2z

Hur man gör en hackspett feeder

En hackspett är en fågel som kan finnas på olika platser

En hackspett är en fågel som kan finnas på olika platser, förutom i ett fåtal länder. Deras livsmiljöer är mestadels i skogsområden och skogar. Om du vill locka en hackspett till din trädgård, skulle det bästa att göra är att skapa din egen hackspett feeder.

Du kan hänga din hackspett feeder i din trädgård så att du kan locka hackspettar. Gör din egen matare är inte så svårt som du tror. Du kommer att rädda dig från att gå till affären och köpa dyra matare som säljs där. Gör din egen hackspett feeder är inte bara billigare, men det gör också att du kan släppa loss din kreativitet.

Hur man gör en hackspett feeder. En hackspett är en fågel som kan finnas på olika platser.
Hur man gör en hackspett feeder. En hackspett är en fågel som kan finnas på olika platser.

Här är stegen på hur du kan göra din egen hackspett feeder:

Ett. Material för mataren. De material som du behöver för mataren själv är trädgrenar, skäller, surrningsgarn, nätpåse och en borrmaskin. Hackspettar lämnar sällan sin livsmiljö så de kan bara gå till din feeder om du har maten som lockar dem. Några av de objekt som du kan sätta i din feeder är:

  • Jordnötter
  • Solrosfrön
  • Sprucken majs
  • Russin

2. Göra mataren. Det vore bäst om du använder en branchy träd i din trädgård eller gård. Först måste du veta vilken ände av bark som du har kommer att vara högst upp på din fågelbordet. Filialen ska vara minst sex inches lång och lite bred så att du kan borra ett hål på toppen av det utan att bryta grenen. Använd flera grenar. Borra ett hål om en tum från toppen. Borra hålet vinkelrätt mot grenen.

Tre. Binda mataren. När du redan har tillräckligt med grenar med hål i dem, kan du börja redan knyter din feeder. Få det garn som du har och trä en snöre genom varje hål i dina grenar. Knyt garnet tillsammans. Du kommer att sluta med ett hänge-liknande gren.

Dessa är stegen på hur du kan göra din egen hackspett feeder.
Dessa är stegen på hur du kan göra din egen hackspett feeder.

4. Mat för hackspett. Nu kommer du att använda din nätpåse för detta steg. Få din nätpåse och fyll den med jordnötter, solrosfrön, russin och krossad majs. Packa nätpåse så att du kan locka fler hackspettar.

Fem. Använda mataren. Välj ett träd i din bakgård där det finns massor av grenar och löv. Få hänge-liknande grenar som du gjort och hänga dem på grenarna i trädet. Placera grenarna på olika kvistar i trädet. Efteråt får dina nätpåsar och binda dem på grenarna också. Nu har du gjort din egen hackspett feeder!

Dessa är stegen på hur du kan göra din egen hackspett feeder

Dessa är stegen på hur du kan göra din egen hackspett feeder. Din trädgård kommer säkert att besökas av hackspettar på nolltid. Om du vill ta en titt på hackspettar som kommer att besöka din trädgård, är det bäst om du använder kikare och titta på dem på avstånd. Att gå nära mataren medan fåglarna är det kan skrämma bort dem så det är klokt att stanna på avstånd och beundra dem.