E2z

Hur ta hand om Airedale terrier

Den största av alla terrier

Den största av alla terrier, den Airedale Terrier, härstammar från dalen Aire i West Riding, Yorkshire, och tros vara en korsning av äldre terrier raser och en utter hound. De Airedales skapades av gruvarbetare som försökte hitta en hund som kunde ut-kamp, ut-jakt, och ut-tror att andra hundar. Detta är hur de kom att inneha egenskaper som snabbhet, intelligens, och utmärkt bevakning förmåga. På grund av dessa egenskaper, kräver de följande särskild omsorg.

Hur ta hand om airedale terrier. Diskutera hur länge håller en airedale terrier på valpfoder med uppfödaren.
Hur ta hand om airedale terrier. Diskutera hur länge håller en airedale terrier på valpfoder med uppfödaren.
  1. En Airedale Terrier valp bör utbildas tidigt, med socialisering och lydnadsträning som stressad, på grund av tendensen att vara "andra hunden aggressiv." Hårda träningsmetoder bör inte användas, eftersom Airedales inte svarar bra i denna typ av atmosfär.
  2. Diskutera hur länge håller en Airedale Terrier på valpfoder med uppfödaren. Airedales är känsliga för höftledsdysplasi, och det är tänkt att det finns en ökad risk med hundar som utfodras valpfoder för länge. När brytaren är gjord till vuxen hundmat har Airedales varit kända för att göra bra med lamm och ris.
  3. Airedale terrier bör vidtas för att en groomer regelbundet ska klippas. Airedales som visas skalas, men processen är tidskrävande, vilket gör det mycket kostsamt, varför denna praxis är vanligtvis begränsad till visa hundar. Hemma de bör borstas med en PIN-borste varje dag, eftersom de inte fäller på egen hand.
  4. Airedale terrier är mycket familj-orienterade hundar. De föredrar att vara inne med sina familjer, men de behöver också en stor utomhus område för att spela och få deras önskade motion. En stor inhägnad gård är ett klokt val. Ibland kan en gård inte ger tillräckligt med motion utrymme och Airedales kräver dagliga promenader också.
  5. Crate utbildning en Airedale Terrier när insidan har många fördelar, men säkerheten för ett hem och Airedale är avgörande för alla. Många gånger, när han är van vid det, kommer en Airedale se hans låda som hans "den", och en plats för honom att slappna av och vara säker.

Framför allt Airedale terrier är mycket smart

Framför allt Airedale terrier är mycket smart, och också mycket personliga. På grund av detta, bör de inte lämnas på egen alltför ofta. De är mycket sannolikt att bli uttråkad och ensam, eftersom deras huvudsakliga direktivet är kärlek och skydd av sin familj. En Airedale kan bli så mycket av en del av en familj som han uppmanas att vara. Han kommer att vara kärleksfull och lekfull, samtidigt alltid hålla en konstant vakt.