E2z

Hur man väljer ett sällskapsdjur råtta bur

Råttor är vänliga och kan också vara bra husdjur

Råttor är vänliga och kan också vara bra husdjur. Eftersom de är små, de är lätta att ta hand om och har mycket små krav. Vad som är viktigt är att de förses med mat och ett bekvämt skydd. Men att hitta rätt bur för ditt husdjur råtta är mycket viktig och bör vara ordentligt planerat. Kom ihåg, kommer de att vistas där hela sitt liv (2-3 år) så det är bäst att välja den rätta för att hålla dem glada och nöjda. Välja en råtta bur bör göras med hänsyn till alla de interna och externa faktorer som påverkar ditt husdjur levnadsförhållanden. Här är några av de faktorer som du behöver tänka på för att få det perfekta buren för ditt husdjur:

Råttan Familjen Innan få en bur, måste du överväga hur många sällskapsdjur råttor kommer att leva inne i buren? Detta kommer att ge dig en uppfattning om rätt storlek på buren som du behöver för att få. Kom ihåg, råttor älskar att gå runt så du måste ge dem gott om utrymme att springa runt fritt. Du måste också tänka på att du kommer att ge ditt husdjur vissa leksaker senare så du behöver för att överväga att ge utrymme för dem också. Du måste också veta att råttorna föda lätt och kan föröka sig när som helst. Om du tänker för ditt husdjur till avel, då du kommer att behöva en större bur för att rymma de nya medlemmarna.

Hur man väljer ett sällskapsdjur råtta bur. Råttan Familjen.
Hur man väljer ett sällskapsdjur råtta bur. Råttan Familjen.

In eller ut valet för den bästa buren för ditt husdjur, måste du slutföra om du kommer att placera buren insidan eller utsidan av ditt hus. Även om det är säkrare att placera den inne i huset (om det inte finns några katter eller hundar runt), är det också möjligt att placera buren utomhus. Men om du väljer att placera den utanför, så du måste ta hänsyn till utetemperaturen. Du måste också säkra området för att säkerställa att de inte kommer att ätas som byte av andra större djur. Du kommer också att behöva leta efter burar speciellt anpassade för utomhusbruk.

Råttor är vänliga och kan också vara bra husdjur. In eller ut.
Råttor är vänliga och kan också vara bra husdjur. In eller ut.

Storlek frågor Storleken på det område där du kommer att placera buren frågor mycket och bör definitivt övervägas. Höjden och bredden ska mätas exakt för dig att få en uppfattning om den maximala storleken på bur du kan få. Men om du kommer att ständigt flytta buren från ett område till ett annat, då kan du få rätt storlek baseras på antalet sällskapsdjur råttor du har. Du bör också välja buren med hjul så att det blir lättare för dig att överföra dem till en annan plats.

Kvalitet Kontrollera kvaliteten på buren och se hur det är gjort. Se till att buren är gjord i bra material så att ditt husdjur kommer att säkras inuti. Du måste också kontrollera om buren tätas väl. Kom ihåg, kan råttor hoppa riktigt bra och om buren inte förseglas ordentligt, då de lätt kan fly från det. Buren bör också göras av material som ditt husdjur inte kommer att kunna tugga på lätt.