E2z

Hur man använder fleece sängkläder på ett marsvin bur

Om du är en försökskanin älskare

Om du är en försökskanin älskare, för att du är väl medveten om de saker du behöver ta hand om ditt husdjur. När det gäller sängkläder, tar fleece numera marknaden. De flesta människor ser nu fördelarna med att använda fleece istället för strö för sina marsvin. Fleece har en tydlig material som inte absorberar vatten snarare låter vatten passera rakt igenom därför att hålla ditt husdjur bur torr och skön. Andra fördelar är kostnadseffektivitet eftersom du inte behöver hålla materialinköp sängkläder efter den andra. Du kan använda fleece om och om igen. Det kommer också i många färger och mönster som passar dina önskemål. Plus rengöring är problemfri och håller din bur ser snyggt och ditt husdjur ren och lycklig. För att veta hur fleece sängar används, här är de sätt hur.

Hur man använder fleece sängkläder på ett marsvin bur. Att veta hur fleece fungerar.
Hur man använder fleece sängkläder på ett marsvin bur. Att veta hur fleece fungerar.
  • Att veta hur fleece fungerar. Fleece är ett alternativ om du vill göra från den normala strö för ditt marsvin. Som nämnts är det inte absorberar vätska, såsom urin, vilket är det vanligaste problemet för de flesta djurägare. Fukten hålls inte på ytan av ullen snarare strömmar ned till det underliggande skiktet av tyg. Det är bäst att sätta fleece på toppen skiktning en matta eller handduk och en tidning under.
  • Förbered din fleece. De flesta människor tror att det inte finns mycket förberedelser göras efter att köpa fleece. Detta är ett vanligt fel som det finns några saker du behöver göra innan du kan koppla av och låta fleece göra jobbet. När få skinna du behöver tvätta den först med en mild tvål eller rengöringsmedel minst 2-3 gånger låt den torka.
  • Placering din fleece i buren. Efter att ha gjort de nödvändiga förberedelserna, är du nu redo att sätta den i buren. Detta steg kallas skiktning. Det finns flera val av skiktning kan överväga. Du kan använda någon av följande material: handdukar, kuddar, madrasser, eller tidningar. Nu dessa alternativ har sina alldeles egna egenskaper fuktabsorption men du måste veta vilken är det bästa valet är. Försök att använda varje möjlighet att ta reda på själv. Säg att du väljer en handduk (som är en rekommenderad alternativ), vad du gör är att få en ark av fleece och placera dem ovanpå kanske om 2 st handdukar och det är det. Det rekommenderas också att lägga tidningen under handduken av säkerhetsskäl.
  • Njut av fördelarna. Efter alla skiktning av fleece är klar och säkert placerade på ditt husdjur bur, kan du luta dig tillbaka och koppla av när du låter fleece utföra vad det är gjort för. Det är bra fleece är att det är lätt att tvätta och kan återanvändas. Du kommer inte bara spara pengar, men du kommer också att spara tid och ansträngning att hålla ditt husdjur bur ren och comfy vid alla tidpunkter.

Där har ni det

Där har ni det. Fleece håller din bur ser snyggt, luktfri och pipigt rena. Visa hur mycket du älskar ditt husdjur och få en nu.