E2z

Hur man tränar en distraherad tax

En tax är en underbar terrier, och kan användas för att jaga begrava varelser. Däremot kan en tax lätt bli distraherad av omgivande aktivitet och kommer inte fokusera på träningen.

Hur man tränar en distraherad tax. Ta bort föremålen av distraktion.
Hur man tränar en distraherad tax. Ta bort föremålen av distraktion.

Här är stegen i utbildningen en distraherad tax.

  • Ta bort föremålen av distraktion. Distraktioner kan komma från föda, leksaker, andra människor och flera djur spel. För att möjliggöra en tax att fokusera på sin utbildning, ska han placeras i ett område med några distraktioner. Dölj objekt av intresse och ta bort saker som redan finns i munnen. Om du behöver, överför till en plats med minimal verksamhet.
  • Håll kräver hans uppmärksamhet. Detta fungerar bäst om distraktioner är begränsade. Om huvudet är bortvänt till en aktivitet, ring hans namn flera gånger eller knäppa med fingrarna tills han uppmärksammar dig. När han inte fokusera på dig, belöna honom med en behandling. Undvik att tvinga honom att lyssna eftersom detta kommer bara att förvärra både av dig och skapa en negativ upplevelse.
  • Låt honom att bli distraherad. Om du inte kan begränsa verksamheten kring honom, kan man lika gärna låta honom använda upp sina krafter förfölja hans intresse. När han är nöjd med en viss grad, återuppta sin utbildning. Se till att han inte skadar egendom eller skada människor eller andra husdjur medan han är upptagen.
  • Förstå vad som motiverar din hund. Om din hund kvarstår från utbildas, kanske dina metoder själva är inte intressant för din hund och han kommer snarare uppmärksamma andra saker. Ta reda på hur du får din hund intresserade, såsom att hitta som behandlar vädjan till honom, hans favoritleksaker eller vilka metoder som är till hans belåtenhet.
  • Inkludera självkontroll i utbildningen. Ett sätt att ingjuta självdisciplin är kommenderade tax i en ner och stanna positionen sedan sätta en belöning ett visst avstånd framför honom. Befaller honom med en release ordning efter en kort paus, som han sedan kan plocka upp belöningen. Upprepa denna utbildning varje dag medan du flyttar belöningen närmare och närmare honom som pausen att befalla hans frigivning blir längre.
  • Tillsätt långsamt distraktioner i din träning. När din hund är att plocka upp utbildning, lägga en enda distraktion för att träna honom att ignorera det. När distraktion är för mycket, ta bort det från hans närvaro. När han utför kommandon trots distraktion, tillsätt mer en i taget. Efter flera dagar, försöka befalla honom i ett normalt område med massor av distraktioner och ta det därifrån.
  • Behåll honom i koppel under träning. En tax skulle förmodligen springa efter en distraktion om inte för ett koppel. Du kan prova att ta bort det när han är utbildad för att ignorera de ljumma omkring honom. Du bör också se till att han kommer till dig när befallt innan du släpper lös honom. Detta är viktigt för hans säkerhet inom ett trångt område med biltrafik.

En vältränad tax förblir fokuserad trots alla saker som händer runt omkring honom. Var konsekvent med dina samtal till hans uppmärksamhet för att inte förvirra honom.