E2z

Hur man hittar sällskapsdjur

De flesta hem håller djur som katter

De flesta hem håller djur som katter, hundar eller fåglar för njutning och kamratskap. De blir en del av vår familj och spendera tid med att spela med våra barn. Under weekendresor körning, våra sällskapsdjur har även sina egna platser i bilen. Avgöra när att ta hand om ett sällskapsdjur är inte ett lätt beslut. Det innebär en hel del tålamod och pengar, för att säkerställa att din följeslagare djur får största omsorg och näring som den förtjänar. Här är några användbara tips som du kan följa om du tycker att ha ett sällskapsdjur är anpassad för dig.

Hur man hittar sällskapsdjur. Besluta om vilken typ av sällskapsdjur du vill ha.
Hur man hittar sällskapsdjur. Besluta om vilken typ av sällskapsdjur du vill ha.
  1. Besluta om vilken typ av sällskapsdjur du vill ha. Hundar är söta varelser, men kommer ibland bita dig på ett icke-aggressivt sätt när de söker uppmärksamhet. Katter å andra sidan, är svårare att behaga och mindre klängig än hundar, men det betyder inte att de inte behöver din kärleksfulla omsorg och uppmärksamhet. Att veta vilken typ av djur följeslagare du vill ha kommer att hjälpa dig att förbereda i din forskning om vad som väntar från att ta hand om ett speciellt djur och vad dina skyldigheter som deras vårdare och följeslagare är.
  2. Ring lokala djurhem att fråga på adoptionsprocessen. Även om du kan enkelt bara gå till en djuraffär och köpa ditt val av sällskapsdjur, kommer det att bli mer givande att veta att du hjälpte rädda en oskyldig djurs liv om du får den från en skydd. Ring upp varje skydd centrum som alla har sina egna adoptionsprocessen. Var beredd att bordlägga ut pengar eftersom dessa härbärgen ut adoption avgifter. Dessa kommer vanligtvis att gå till grundläggande och regelbundna veterinärbesök hand om din antagna sällskapsdjur. Vissa kan också kräva hembesök från frivilliga för att säkerställa att djuret kommer att vara i goda händer. Denna stränga screening process sker för att säkerställa att dessa djur går till ansvarsfulla ägare.
  3. Förbered ditt hem för ankomsten av din nya följeslagare djur. Animal-bevis ditt hem. För att undvika olyckor av dina sällskapsdjur, använd plastlock på försäljningsställen. Bare elektriska sladdar ska säkras med sladd täcker också. Ha tuggleksaker för din sällskapsdjur så att de inte kommer att inrikta sina vrede på hjälplösa soffan. Var noga med dina skåp och andra förvaringsutrymmen för livsmedel eller hushåll rengöringsmedel ordentligt låsta.