E2z

Hur man gör en rostfri bur stål fågel

Om du vill ha ett nytt hem för din fågel

Om du vill ha ett nytt hem för din fågel, är det bästa alternativet en rostfri fågelbur. En rostfri fågelbur ger dig enkel rengöring. Det är slitstarkt och elegant. Rostfritt fågelburar finns i olika färger samt olika mönster. De färger kommer säkert att matcha ditt rum.

Rengöring en fågel hus är verkligen en tröttsam uppgift

Rengöring en fågel hus är verkligen en tröttsam uppgift. Det handlar också krångel vilja oroa rost och kontroll för lackskador. Dessa bekymmer kommer att raderas med användning av en rostfri fågel bur. En rostfri bur kan vara en bra idé, men priserna på dessa fågelburar ofta upprörande. Om du inte har tillräckligt med pengar för att köpa en, kan du bygga din egen rostfritt bur stål fågel. Här är stegen för att bygga en rostfri bur stål fågel:

  1. Klipp band av stål för att göra basen av din bur. Se till att du har totalt sex ståndare som mäter en av två av sex meter.
  2. Skär rälsen. Du behöver tretton bitar av järnväg mäter sex meter för toppen samt botten, och en för dörrkarmen topp. Se till att bitarna för dörrkarmen åtgärd tjugotvå inches i längd, med en sextio graders vinkel för varje ände. Nu har du en sidopanel. Du kommer att behöva sex sidopaneler.
  3. Om du har din sidopaneler, bifoga både toppen och botten järnväg till varje upprätt bit. Du kan använda vattenfast lim samt dymlingar för att se goda resultat. Se till att den övre skenan är fäst med den upprättstående stycke medan den undre skenan är fäst vid fälgen. Nu väljer den ena sidan av panelen. Bifoga extra skenor som mäter tre meter. Detta nybyggda järnvägen kommer att fungera som dörren.
  4. Nu när du har avslutat din sidopaneler, kan du bilda nu en hexagon ram. I utförandet av detta uppdrag, använda vattenfast lim och en träpinne.
  5. Nu, få mätningen av avståndet från motsatta stolpar. Du kan nu klippa två granar. Den gran bör införas mellan stolparna. Använd gran för de övre och nedre sidorna. För att lägga till mer stöd, lägga tvärstycken i en nittio graders båge på undersidan.
  6. Du kan nu ansluta två upprättstående bitar med sidopanelen för att skapa en öppning för dörren. Borra hål i dörren järnväg och säkra hålen med träskruvar.
  7. Staple trådnät på ramverket. Använd armeringsnät. Det rekommenderas att du köper stålnät i rullar och bara klippa det. Kontrollera att det inte finns några kvarvarande skarpa kanter i fågelns bur. Glöm inte att klippa ut nät för öppnandet av dörren. Nu, trimma nätet.
  8. Skapa en ram för dig dörren. Staple nätet. Trimma återstående maskor.
  9. Nu när din dörr är okej, montera gångjärnen. Där du hänga gångjärnen är baserad på dina önskemål, men det är en bra idé att hänga dem minst tre inches från toppen och botten av dörren.
Hur man gör en rostfri bur stål fågel. Om du har din sidopaneler.
Hur man gör en rostfri bur stål fågel. Om du har din sidopaneler.

Grattis! Du har nu din fågelbur!