E2z

Hur att locka Blue Jays till en trädgård

En trädgård är en bra sak att ha i ditt hem. Detta kommer inte bara ge dig en känsla av avslappning och lugn, men även det kommer att ge en väg för dig att bli ett med naturen, även om du är i mitten av staden.

Din trädgård kommer att ha en mer naturlig känsla om du kan ha möjlighet att locka till sig fåglar som Blue Jays i din trädgård. Fåglar har detta viss effekt på människor som skapar lugn i dem. Ge dem vad de behöver och de kan även ställa sina egna bon om de gillar din plats. Här är några sätt att locka blue jays till din trädgård.

Hur att locka Blue Jays till en trädgård. Ge Blue Jays vad de älskar.
Hur att locka Blue Jays till en trädgård. Ge Blue Jays vad de älskar.
  • Ge Blue Jays vad de älskar. Du kan be om information från lokala djuraffärer på vad Blue Jays älskar att äta, vilken typ av miljö de älskar att bo i, och hur de vill bli behandlade. Du kan också söka efter denna information på internet eller din uppslagsverk hemma.
  • Du kommer att upptäcka att Blue Jays är mestadels vegetarianer. De gillar att äta jordnötter, körsbär, ekollon och allt som de kan få sina näbbar på. Men där finns också insekter i sin kost ibland som en källa till protein.
  • Locka vad som lockar dem. Sedan blue jays gillar att äta insekter ibland, kanske du vill också locka några insekter i din trädgård. Välj insekter som älskar att mumsa på växter, inte trä. Detta kommer att skydda trä delar av huset från att vara föremål för insektsangrepp. Dina växter, gräs och vinstockar är särskilt attraktiva för dessa typer av insekter och kommer att göra Blue Jays njuta av din trädgård också.
  • Du kan plantera solrosor i din trädgård samt sedan blue jays älskar att äta sina frön.
  • Du kan också plantera en ek i din trädgård, om en ung man, eller en fullstor träd. Men det rekommenderas att plantera en yngre eftersom det fortfarande finns unga rötter. Du måste också ge ett stort utrymme för trädet att växa. Blue Jays älskar ekar eftersom de producerar nötter och locka insekter också. Dessa används också som häckningsplatser i avel säsongen kommer för dessa gulliga fåglar.
  • Var säker också att du kommer att kunna ge fåglarna något slags boplats när häckningssäsongen kommer. Du kan lämna en hög med halm eller gräs så att de kommer att kunna använda den som en del av deras bon.
  • Se till att du har tillräckligt med vatten. Du kan placera en damm i din trädgård där dina fåglar kan dricka. Men det är bättre att installera ett grunt vatten fontän så att dessa fåglar och andra fåglar kommer att kunna bada samt. Installera en fontän kommer också lägga estetiska värdet på din vackra trädgård. Se till att du vet hur man installerar en, eller ännu bättre, anlita ett proffs som vet hur man korrekt installera en fontän.

Locka fåglar såsom Blue Jays inte nödvändigtvis kräver mycket arbete. Du måste bara vara lyhörd för vad de behöver.