E2z

Hur man berättar när din make är otrogen

Otrohet är en viktig orsak till äktenskapliga relationer att bryta upp

Otrohet är en viktig orsak till äktenskapliga relationer att bryta upp. Om din make är otrogen, det finns många varningssignaler som du måste se upp för. Du behöver bara vara känslig och hålla ögonen öppna i stället fokusera på andra saker och låtsas att allt är okej.

Hur man berättar när din make är otrogen. Han har oredovisad tid.
Hur man berättar när din make är otrogen. Han har oredovisad tid.

Här är hur man berättar när din make är otrogen.

  • Han har oredovisad tid. Gör din make plötsligt ha mer övertidsarbete? Har han mer ut av staden resor? Har han säger att han kommer att arbeta hela dagen men när du ringer kontoret, han är inte där eller har inte varit en tid? Har han inte svara sin telefon direkt och när du frågar honom var han är eller vad han gör, svaren är ganska vaga eller undvikande? När han kommer hem, säger han att han inte kan äta längre? Hans saknad tid kan betyda att han är med någon annan.
  • Han har en hemlig mobiltelefon eller han vägrar att låta dig se eller besvara hans telefon. Om din make är plötsligt väldigt beskyddande av sin mobiltelefon, kan han gömma samtal och textmeddelanden från hans hemliga någon. Om han kör eller du är i rummet med honom och han svarar inte en telefon som uppenbarligen ringer, börjar undra vem han är att undvika vid viss tidpunkt. En variant på detta är din make samtal i ett tyst eller diskret sätt på telefonen och är undvikande eller borstar du av när du frågar vad samtalet handlar om.
  • Ett specifikt namn kommer upp. När affären inte har startat, kan din make kommer hem och ofta dela historier om en ny person som han har träffat eller arbetar med. Lyssna på din makes berättelser och notera om det finns en nivå av fascination eller spänning om den nya personen. Denna person får en framträdande plats i en hel del av din makes berättelser.
  • Du får samtal hemma men personen lägger på. Under udda tider på dagen när din make är hemma, gör din telefon ringer med ingen i andra änden? Det kan vara hans hemlig affär ringer ditt hem söker din man, försöker få honom på linjen.
  • Det finns läppstift fläckar på sina kläder, eller han luktar annan kvinnas doft. Detta är en död giveaway att din make är otrogen. Om det finns fysiska tecken på en annan person på din man, vänder sedan inte blunda. Om du hittar okända föremål i sin bil, i sin portfölj eller i hans tillhörigheter och du är säker på att det inte är din, ta sig i akt.
  • Han tappar intresset av att ha sex med dig. Om din man är att få det från någon annan, då han inte kommer att ha uthållighet eller intresse att ha sex med dig. Om han är mindre tillgiven med dig eller borstar du av när du initierar tillgivenhet, se om det finns varningsklockor som går av i ditt huvud.
  • Din magkänsla säger dig att det är något fel. Om du får en känsla om din make, ta sig i akt. Följ dina instinkter och undersöka situationen. Du är troligtvis rätt.

Om du misstänker att din make är otrogen

Om du misstänker att din make är otrogen, kan du behöva konfrontera honom om det. Men vet att de flesta killar kommer att förneka det, även när fångade rött handed. Om din magkänsla säger att det finns en annan kvinna eller man känner din mans känslor avleds från dig, måste du agera och vidta nödvändiga åtgärder. Du kan välja att spara ditt äktenskap eller lämna honom. Hursomhelst, bekräfta först om dina misstankar är korrekta.