E2z

Hur hittills din make igen

Efter bröllopet, verkar det svårare att återuppväcka passionen och spänningen du en gång hade för varandra. Behöva ta itu med verkligheten i avbetalning, kan barnomsorg ansvar och respektive karriärer dämpa verkligen romantiska lågor.

Hur hittills din make igen. Behandla dejta din make som du skulle ett faktiskt datum.
Hur hittills din make igen. Behandla dejta din make som du skulle ett faktiskt datum.

En lösning är hittills din make igen. Tänk tillbaka till dina tidiga år tillsammans och återskapa spänningen du en gång hade. Dating kan tyckas en exklusiv aktivitet för relationer pojkvän flickvän. Men om du vill återansluta med varandra, prova dejting!

  1. Behandla dejta din make som du skulle ett faktiskt datum. Fråga henne först. Kommer du ihåg när att få ett ja från henne kändes som det bästa i världen? Ta tillbaka spänningen och bjuda ut henne när hon inte förväntar sig det. Om du ser att hon är stressad på jobbet eller bara behöver en paus från att vara hemma med barnen hela dagen, överraska henne och frågar om hon vill ha en kväll ute. Gå den extra milen och ordna en barnvakt i förväg så allt hon har att göra är att snygga upp och gör dig redo.
  2. Skriv varandra i era respektive scheman. Fråga varandra och behandla det som ett viktigt möte. Ingenting kan avbryta den kan inte heller läggas om eller flyttas. Avbryt inte på din dejt natten eftersom om du slutar att behandla det som en prioritet, kommer du snart lätt att glömma det.
  3. Vänta inte för ett speciellt tillfälle hittills. Gå ut för att du vill njuta av din makes företag.
  4. Prova om du kan ha en lunch dagen tillsammans under veckan. Du kanske upptäcker att du också är utmattad i slutet av veckan för att bry sig om att fixa upp och gå ut. Varför inte klämma in några timmar under din lunchrast. Om du arbetar i samma stad eller mycket närliggande, prova det. Om den ena maken inte fungerar, har sedan hon kommit över till din arbetsplats och antingen äter tillsammans i lunchrummet eller gå ut till en närliggande restaurang.
  5. Visa upp med blommor. När du knackar på hennes dörr eller ring på dörrklockan, har en bukett blommor i handen.
  6. Det är svårt att skapa spänning när man bor i samma hem. Försök redo i separata sovrum och badrum, så du kan bli förvånad när du ser varandra. Låter dumt men humor är en del av varje bra relation.
  7. Var en gentleman. Öppna dörren för henne och låta henne gå först. Behandla henne som en dam. Betala för måltiden i slutet av kvällen. Håll handen.
  8. Se till att din tid är oavbruten med mobil samtal, SMS eller snabbmeddelanden på din Blackberry. Ge varandra odelade uppmärksamhet. Sätt telefonen på ljudlös eller stänga av den helt.
  9. Enkla aktiviteter kan betraktas som ett datum. Ta en promenad i parken tillsammans. Stoppa den lokala kaféet efter din morgon jogga och spendera några minuter tillsammans kan anses dejta. Ett datum behöver inte vara en film och middag. Det kan vara en picknick, tid gå ut med hunden tillsammans eller ens ha en al fresco middag i din bakgård.

Ta time out hittills din make

Ta time out hittills din make. Det är hälsosamt för äktenskap och hjälper dig att hålla kontakten. Bara för att du gifte betyder inte du sluta dejta varandra.