E2z

Hur att njuta av en lång sträcka relation

Folk säger långväga relationer inte fungerar eftersom fysiskt spendera intima tid tillsammans är viktigt. Medan tid tillsammans är verkligen viktigt, men det behöver inte alltid vara fysiskt för en relation ska fungera. Dessutom är långväga relationer ska vara tillfällig, med slutmålet att äntligen leva tillsammans permanent som makar. Om du befinner dig i en lång distans förhållande på grund av arbete, studier eller båda av er helt enkelt lever åtskilda från varandra, så här är några idéer om hur man få det att fungera medan du väntar på det rätta tillfället att vara permanent tillsammans.

  • Kom överens om er relation status. Gör klart om du är på en seriös, exklusivt förhållande, eller om du bara dejta och lära känna varandra. Tala om detta öppet för att undvika förvirring och frustration senare.
  • Gör en kompromiss om den tid du kommer att spendera tala med varandra. Du kommer att förlita sig på telefonsamtal, e-post, snabbmeddelanden och videochattar att kommunicera i realtid. Ställ in en tid för varje dag när du kan prata, och om du inte kan göra det av någon anledning, skicka ett mail eller ett textmeddelande så att din partner inte kommer att vänta på ditt samtal eller chatt. Väntar är en av källorna till konflikter i långa relationer.
  • Plan för ett gemensamt mål. Detta kommer att hjälpa dig att ha något att prata om, ser fram emot och du kan uppmuntra varandra. Detta kan vara viktminskning, lära sig en ny färdighet eller spara en viss summa pengar för nästa semester tillsammans. Du kan ha samma mål eller det kan vara olika för varandra, men hejar varandra på är ett sätt att visa hur mycket du älskar varandra.
  • Ha mer tålamod med varandra. Det finns tider som du och din partner kommer att vara upptagen, så slappna av och alltid ha tro och tillit till din partner. Fortsätta att främja din partner, och lämna meddelanden så att han kan komma tillbaka till dig så snart han får tid.
  • Skriv brev och skicka dem via snigelpost. Emot brev är alltid spännande, och med verkliga skrivit brev hjälper särskilt om du inte kan komma i kontakt på grund av problem med telefon eller Internet. Läsa hans brev om och om igen ger tillbaka spänningen.
  • D o saker tillsammans på samma gång. Du kan ställa in väckarklockan på samma timme, om du bor i samma tidszon. På så sätt vet du att när du vaknar, är din partner också vaken och du tänker på varandra samtidigt. Du kan också titta på filmer eller TV-program samtidigt när du pratar i telefon.
  • Ta dig tid att vara fysiskt tillsammans. Naturligtvis måste du spendera intima stunder hud mot hud, andas samma luft. Ta semester tillsammans. Planera och spara upp för det, och göra det bästa av din tid tillsammans.

Hur att njuta av en lång sträcka relation. Kom överens om er relation status.
Hur att njuta av en lång sträcka relation. Kom överens om er relation status.

Skapa minnen som du kan se tillbaka på när du är isär igen, men alltid arbeta på att få ihop permanent i det långa loppet.