E2z

Hur får din man att uppskatta ditt äktenskap

Många kvinnor klagar över hur deras män kan vara så kall och likgiltig ibland. Ofta klagomål är: Han är inte söt, han är mycket tyst för det mesta, han glömmer vår årsdag, han inte ge mig blommor på speciella tillfällen.

Hur får din man att uppskatta ditt äktenskap. När han kommer hem trött från arbetet.
Hur får din man att uppskatta ditt äktenskap. När han kommer hem trött från arbetet.

Med dessa protester i åtanke, kvinnor börjar att underhålla tankar som kanske deras män inte älskar dem längre, eller att de inte uppskattar deras äktenskap.

Tja, är de goda nyheterna här för kvinnor som män är naturligtvis inte demonstrativ om sina känslor och tankar. Ibland, även om de verkligen, verkligen gillar din matlagning, de bara sitta och sluka upp maten utan att säga något, men beviset är där - tomma tallrikar och mat gått från skålarna.

Men fruar, om du verkligen vill din man att uppskatta ditt äktenskap och de saker du gör för honom, ditt hem och din familj - det finns inget bättre sätt än att fortsätta göra det du brukar göra med ytterligare ansträngningar bortskämd honom då och då .

När han kommer hem trött från arbetet

När han kommer hem trött från arbetet. Ett annat sätt att få din man att uppskatta ditt äktenskap är genom att hålla tyst när han vill tystnad.
När han kommer hem trött från arbetet. Ett annat sätt att få din man att uppskatta ditt äktenskap är genom att hålla tyst när han vill tystnad.
  • När han kommer hem trött från arbetet, låt honom vila innan du ringer honom på middag. Om han kommer hem sent och barnen är redan hungrig, låt dem äta på egen hand. Men alltid se till att du går med din man senare vid bordet när han redan har vilat och är redo att äta.
  • Ett annat sätt att få din man att uppskatta ditt äktenskap är genom att hålla tyst när han vill tystnad. Kvinnor är av naturen noga och pratsam. Men detta drag kan irritera din man när du långt och när det görs vid fel tidpunkt. Till exempel, börja inte klaga till honom om den trasiga diskhon eller läckande tak så fort han kliver ur sin bil från arbetet. På samma sätt, lämna honom ensam i sin studie om du ser han på allvar arbetar och efterbehandling vissa pappersarbete för kontoret dagen efter. Istället tyst glida in på kontoret med en kopp kaffe för honom att smutta medan han är upptagen med arbete.
  • Om du vill att din man att uppskatta ditt äktenskap, visa honom att du inte uppskattar ert äktenskap och de saker han gör för dig och familjen. Få honom att känna att han behövs, men undvika att alltför klängig. Visa honom att du tänker på honom varje gång han är borta från hemmet genom att skicka honom textmeddelanden (men inte alltför ofta) eller skicka honom röstmeddelanden, eller bara ge honom en kort samtal.
  • Med den extra ansträngningen att lära sig laga mat nya recept är en generös steg. Som kliché går, är vägen till en mans hjärta genom magen. Servering dina make läckra måltider varje gång är den mest effektiva metoden för att göra honom uppskattar ditt äktenskap.

För din man att uppskatta ditt äktenskap, inte försumma din HUSTRULIG plikter och skyldigheter. Ta hand om honom, liksom om dig själv och dina barn, och vara säker på att han inte uppskattar ditt äktenskap mycket även om han inte kan visa det.