E2z

Hur att behålla ett omöjligt förhållande

Tiderna förändras

Tiderna förändras. Interracial par är nu en vanlig syn. Vad som brukade vara tabu är nu acceptabel och diskuteras i öppna. På grund av det växande antalet interracial par, har diskussioner om hur man underhåller ett omöjligt förhållande aktualiserats. Utöver det sortiment av vanliga svårigheter i en dating eller äktenskap är sammandrabbningen mellan kulturerna i två personer. Om du är i ett omöjligt förhållande och du vill behålla din partner, här är några tips för en smidig-segling relation med den speciella personen:

  1. Förväntningar. Räkna med någon form av invändning mot din relation som kommer från din familj, vänner eller ens totala främlingar. Detta kan ha sin grund i dåliga erfarenheter eller okunnighet. Försök att vara diplomatisk med dessa personer och hålla kommunikationslinjer öppna.
  2. Effort. Utöva rimlig ansträngning för att lära känna familjen, kultur, religion, och landet på din partner. Kunskap är verkligen mycket bättre rustade. Att känna till skillnaderna mellan hans sida av staketet och din kommer att hjälpa dig att undvika eventuella konflikter med honom och hans familj. Visar respekt för sin kultur kommer att få dig mer kärlek från din partner och är en start i att tjäna sin familjs godkännande av din relation.
  3. Lär känna varandra. Uppmuntra din partner att lära känna din familj, kultur, och alla de saker som gör dig annorlunda än hans. Kärlek är en tvåvägskommunikation. Det kommer inte att fungera med endast en partner att förstå den andra partnern medan den andra är intolerant. Att känna varandras kulturella skillnader och vara bekväm med dem kommer att hjälpa andra att förstå, också.
  4. Kompromiss på problematiska områden. Prata med din partner och hitta ett sätt att möta halvvägs. Ta till exempel berättelsen om interracial par där den ena är en beduin muslim medan den andra var jude. Paret lyckades hålla ihop genom att inte diskutera politiska frågor med varandra och inte övertygande varandra för att konvertera till den andres religion bara för att få acceptans från sina familjer. Sådana mitten grunder skiljer sig dock bland par så använd ditt goda omdöme. Förhandla några områden som orsakar problem. Om det är en typ av mat som du inte kan äta, vidta åtgärder för att laga mat själv dagen din partner vill ha sin speciella maträtt. Om det finns hushåll vanor som skiljer sig, som att inte bära skor i huset, diskutera ett eller två områden som kan undantas från regeln. Nyckeln är tålamod, fördomsfrihet och flexibilitet. Till exempel, varför inte prova att gå med din muslimska partner i att observera den fasteperiod innan Ramadan i huset?
  5. Konfliktområden. Läs om områden som ofta är en källa till konflikter bland interracial par som skillnader i konversation stil, attityder till barnuppfostran och mot släktingar. Till exempel interjecting under verbala argumentet är godtagbart för vissa kulturer medan stötande för andra. Vissa kulturer kan vara liberala medan andra är konservativa. Vissa kulturer ser äktenskapet som ett förbund inte bara individer utan också för familjer medan andra ser det annorlunda.
  6. Begära hjälp från ett support community. Det är en levande community av interracial par som du. De kan ge dig tips utifrån sina egna erfarenheter. Du kan också söka hjälp från experter, böcker och andra medier.
Hur att behålla ett omöjligt förhållande. Lär känna varandra.
Hur att behålla ett omöjligt förhållande. Lär känna varandra.

Oavsett vilken kultur eller religion man tillhör, det finns tillräckligt utrett för alla att enas om - trots allt, människor delar en gemensam mänsklighet. Det finns ingen felsäker lösning för att hålla två personer tillsammans, men genom att lära sig att hålla ett omöjligt förhållande är en bra start.