E2z

Hur köper hund hus

Den bästa hus för ditt husdjur är ditt hem, men ibland är det inte möjligt för ditt husdjur att dela ditt vardagsrum. För dessa situationer, här är några tips för att välja den bästa hunden huset möjligt för ditt husdjur. Tänk på följande när du är shopping för en ny hund hus:

 1. En av de viktigaste frågorna du måste ställa är hur stort är mitt husdjur? Du kommer att vilja köpa en hund hus stort nog för ditt husdjur att vända i och med tillräckligt med stretching utrymme för ditt husdjur att ligga bekvämt i alla lägen. Men vill du inte att få en hund hus som är för stor. Ditt husdjur kommer att kunna värma ett mindre utrymme med sin kroppsvärme, men ett stort utrymme kommer inte att ge så mycket värme och trivsel för ditt husdjur.
 2. Du kommer också vill överväga extrema temperaturer för ditt område. Några high-end sällskapsdjur hem kan värmas på vintern och kyls på sommaren.
 3. Betrakta ett upphöjt golv för bättre ventilation och skydd mot vatten vid kraftigt regn.
 4. Det finns även hund hus finns med doggie dörrar som håller kylan ute på vintern.
 5. Hund hus kan byggas från flera olika material som trä och plast. Tänk vilka material fungerar bäst i ditt klimat.
 6. Dog hus är gjorda i olika former, från A-ramar till igloos till sluttande skjul design. Vilken typ av hund hus kommer att se det bästa på den plats du har valt?
 7. Har tuggar din hund? Om ditt husdjur tuggar, kanske du vill överväga en hård plast hund hus. En ivrig chewer kan förstöra en trä hund hus i några dagar. Du kanske också vill vara försiktig med vilken typ av isolering du använder om ditt husdjur tuggar, överväga hundens säkerhet om han äter lite av isoleringen.
 8. Se till att design du väljer är robust, säker och bekväm för ditt husdjur.
 9. Placera din hund hus på en plats som ger skugga på sommaren och skydd från vind och kallt på vintern.
 10. Fundera på hur du kommer att rengöra din hunds hus. Letar du efter något du kan ut slangen eller vill du gå ner på händer och knän och rensa ut ditt husdjur hemma? Vissa hund hus har en ledad tak eller ett tak som kan hakas och helt lyftas bort.
 11. Det finns också entreprenörer som kommer att bygga en egen hund hus för ditt husdjur att matcha ditt hus eller lada.
Hur köper hund hus. En av de viktigaste frågorna du måste ställa är hur stort är mitt husdjur?
Hur köper hund hus. En av de viktigaste frågorna du måste ställa är hur stort är mitt husdjur?

Ditt husdjur kommer att använda sin hund hus till husrum sig från väder och från verkliga eller upplevda hot. Hunden hus du väljer bör vara ett mysigt ställe att krypa upp och fly från världen. Tänk alla dessa faktorer när man överväger den bästa hund hus att köpa för din bästa vän.