E2z

Hur kan man vara konsekventa inbrott valpar

Valpar är roligt att vara med och de är en fröjd att titta på när de spelar med barnen och med varandra. Nya valpar även om bör utbildas så fort du tar hem dem. De måste veta vilket område i huset eller i din trädgård bör användas som deras toalett. De måste lära sig så tidigt som möjligt och du bör vara konsekvent i din träning för dem att förstå de ord som du säger till dem som sitta, stanna, ingen eller stoppa.

  • En valp precis som nyfödda barn har en mycket liten mage och urinblåsa och det måste befria sig ofta, minst sex gånger om dagen. Därför är det mycket viktigt att valpen tas ut för att få sin badrum paus direkt efter valpen hade ätit.
  • Att sätta en valp i en utbildning låda och placera lådan på ett område i ditt hus eller gård som är lätt att rengöra hjälper mycket när du fortsätter valpens inbrott. En valp men kan vara mycket rastlös och vill inte vara begränsad. Längden på förlossning i en låda bör stå i proportion till ålder valp. Om valpen är en månad gammal, är den maximala tid som du kan placera den inne i buren en timme. Du kan öka den tid som valpen är i lådan när han åldrar. Detta kommer att hjälpa honom att förstå att inte alla delar av huset är tillgängligt för att användas som ett badrum plats. Han ska bara lukta sin urin i det angivna området.
  • Var konsekvent med de ord som du kommer att använda för att träna din valp tills den lär sig vad orden betyder. Du måste utöva tålamod medan du rumsren din valp. Det kan ta lite tid för valpen att förstå och följa dina kommandon. Belöna din valp varje gång följer din riktning eller gör något bra.
  • Som ni rumsren din valp, bör du också kunna förstå valpens kroppsspråk. Valpen kommer att visa olika åtgärder för att få din uppmärksamhet när den vill gå till sin toaletten. En valp kan klo vid dörren, gå runt i cirklar, eller klättra upp till knäna för att få din uppmärksamhet. När han uppvisar någon av dessa åtgärder, lägg din valp i koppel och ta det utanför den utsedda toaletten plats. Valpen ska också utbildas för att inse att när han satte sätts i koppel det betyder att det är antingen att ta det för en promenad eller göra sitt badrum affärer.
  • Utse en person som kommer att ansvara för rumsren. Detta är en del av att vara konsekvent, så att valpen inte kommer att förväxlas. Han måste lära sig att känna igen varje nyans av din röst regelbundet medan du lär honom att lyda dina kommandon.
  • Misstag händer oavsett hur regelbundet du tränar din nya valp. Han kan kissa när han blir riktigt upphetsad. För att förhindra att detta händer, bör du fånga honom på lagen och tillrättavisa honom direkt. Han kommer inte att förstå det när man låter frågan passera innan berättar för honom att han är en dålig hund.
  • Det är inte bra att träffa din valp. När du fånga valpen lindra sig i en plats i huset där han inte är tänkt att göra det omedelbart tillrättavisa honom med en fast nej. Han borde förstå vad du menar när du variera tonen i din röst. Och följa upp genom att ta din valp utanför och tar honom till hans toaletten plats.
Hur kan man vara konsekventa inbrott valpar. Att sätta en valp i en utbildning låda och placera lådan på ett område i ditt hus eller gård som är lätt att rengöra hjälper mycket när du fortsätter valpens inbrott.
Hur kan man vara konsekventa inbrott valpar. Att sätta en valp i en utbildning låda och placera lådan på ett område i ditt hus eller gård som är lätt att rengöra hjälper mycket när du fortsätter valpens inbrott.

De olika böjningar i din röst kommer att lära valpen att förstå ditt kommando bättre. Fasthet och en höjning röst varnar honom att han har gjort något som inte är enligt dina önskemål. Beröm och belöna din hund när den lyder dina kommandon. Detta kommer att göra honom likställa mat med går bra.