E2z

Hur kan man vara en stygg flicka i sovrummet

Att vara en stygg flicka i sängen är något som är ganska svårt att uppnå, speciellt när du ännu inte har upptäckt din egen sexualitet. Kommer ut ur din box kan vara skrämmande. De flesta kvinnor saknar självförtroende att göra sina sexuella fantasier kommer till liv. Det är mer förödmjukande när man tänker på att dela det med din man. Vad kan du göra för att bryta detta skal och bara komma i kontakt med din vilda sida? Här är några användbara tips om hur man blir stygg i sängen.

Hur kan man vara en stygg flicka i sovrummet. Vara sexuellt självsäker.
Hur kan man vara en stygg flicka i sovrummet. Vara sexuellt självsäker.
  1. Vara sexuellt självsäker. Börja med att ta tid att känna din kropp. När du är ensam i huset, ta bort alla dina kläder och stå framför en full längd spegel. Blunda och sakta smeka din kropp. Föreställ dig att det är din älskare som rör dig. Vet hur du vill bli rörd. Utforska din egen sexualitet och var inte rädd. Få bekväm med dig själv och med vad du vill. Detta är en bra start för att bygga ditt självförtroende.
  2. Öppna ögonen och titta på dig själv i spegeln. Nu när du har träffat din egen sexuella sida, är det dags att inse det. Var inte blyg och inte känna sig dum. Fortsätt vad du gjorde, men den här gången titta själv intensivt. Du kommer bli förvånad över hur sexigt det är att se dig själv göra det. Kom ihåg, är du ensam. Var inte självmedvetna och låt dig gå, ingen kommer döma dig. Var fantasifull och kreativ. Fortsätt att göra detta tills du är helt, helt nöjd.
  3. Bläddra på nätet eller besöka din lokala bokhandel och titta på böcker om sexuella positioner, fantasier och liknande. Du kan även hyra filmer för vuxna att veta vad som finns där ute. Du kommer att upptäcka olika positioner och tekniker genom att göra denna forskning. Gör en insats för att veta vad din man gillar i sängen, lära sig vad vänder honom på och hur man gör det på rätt sätt.
  4. Handla för nya sexiga underkläder och kläder. Låt fantasin gå vilda. Du kan klä sig som en sjuksköterska eller en flygvärdinna, eller du kan vara som en strippa som dansar på en avsats. Allt är möjligt.
  5. Unhurriedly presentera dig för din älskare. Vara sensuell och provokativ. Du kommer att uppskatta reaktionen av din man när du ser att överraska titta på hans ansikte. Visa vad du har lärt dig och ta din tid. Berätta om dina sexuella fantasier. Det kommer att lägga en twist i sovrummet.

Här är ett tips

Här är ett tips. Låt inte din man vet om din strävan att frigöra din vilda sida. Detta sätt, när du slutligen bestämmer dig för att avslöja vad du har varit upp till, kommer han definitivt kölen över i förundran och spänning, som ett barn upptäcker en underbar födelsedagspresent. När du äntligen bekväm med dig själv, kommer det att bli lättare för dig att bli stygg i sängen när som helst. Ditt förtroende nivå kommer att växa och din relation med din man kommer att bli starkare och mer passionerad. Kommunikation är det bästa verktyget för varje relation. Att känna varandras önskningar och behov kommer att kraftigt bidra till att göra den sexuella dröm bli verklighet.