E2z

Hur kan man hantera emotionella angelägenheter

Praktiskt taget alla ingår äktenskap med höga förhoppningar och drömmar

Praktiskt taget alla ingår äktenskap med höga förhoppningar och drömmar, men med denna positiva utsikter, måste vi också förvänta oss några problem att komma in i äktenskapet vid en eller annan punkt. En av de mest utmanande problem som kunde storma ett äktenskap är när en partner engagerar sig i en känslomässig affär med en annan person. Även om detta är oroande faktiskt, det finns sätt att hantera en känslomässig affär. Det är verkligen dags att komma ihåg bröllop löften av att vara tillsammans tills döden. Här är några sätt att hantera en känslomässig affär:

  1. Lösa för att göra ditt äktenskap arbete. Äktenskapet är en två-vägs sak. Båda bör du först anslås till att ge din relation ett andra liv. Och förvänta dig inte att det är en enkel process, heller. Det är därför ni båda bör åta sig att få igenom det här tillsammans, oavsett hur smärtsamt det kan vara.
  2. Förlåt. Det kommer inte att göra för att hålla på att ta upp tidigare misstag medan du är på väg att läka din relation. Vad har gjorts har gjorts, och det är dags att gå vidare. Bestäm vilka konstruktiva lärdomar du lärt, och som borde vara det enda du tar med dig i din resa mot äktenskapet återhämtning. Det hjälper att föreställa sig en bättre framtid för er båda, så att du inte behöver hålla gå tillbaka till det bittra förflutna. Och ja, kommer detta betyda att förlåta den andra kvinnan, liksom.
  3. Öppna alla kommunikationslinjer. Återhämtningsperioden är en mycket viktig tid, så det är viktigt att du bryter ner alla barriärer mellan dig. Du ska hjälpa varandra att gå igenom detta tillsammans. Närhelst någon av er blir frestad att ge upp, bör den andra vara där för att uppmana honom att hänga på.
  4. Gör nya minnen tillsammans. Tänk på denna tid som början på en ny och bättre relation. Medvetet göra saker tillsammans som kommer att hjälpa stelna din nyfunna parförhållande. Du kan också överväga att flytta till en ny stad, som hjälper dig att glömma det förflutna.
  5. Fastställa spelregler. Vad ska din make göra om hans fling börjar kontakta honom igen? Diskutera olika sätt om hur man handskas med detta. En icke-förhandlingsbara: han skulle aldrig någonsin möta upp eller ens prata med den andra kvinnan någonsin igen. Det är därför det verkligen kunde vara en bra idé att flytta till en annan plats helt och hållet.
  6. Söka hjälp från professionella rådgivare. Professionella rådgivare är dina vänner vid denna tid. Du kan rådgöra med äktenskapsrådgivare, andliga rådgivare eller annan specialist som du litar på och som kunde guida dig till ett nytt liv tillsammans.
  7. Aldrig skvaller om din make till dina vänner. Ja, vid denna tid du skulle behöva någon som du kan avlasta dina känslor. Men om din make får reda på att du har att berätta för dina vänner om hans otrohet, kanske han drar bara bort från dem, vilket kan resultera i din fortsatta växer ifrån varandra. Vid denna punkt, är din relation med din make din högsta prioritet. Avlasta dina känslor med en professionell rådgivare, eller att bara en mycket pålitlig vän som skulle uppmuntra dig genom denna pärs. Håll dig borta från vänner som kommer ägget dig att göra destruktiva saker, som att ha en affär på egen hand.

Kom ihåg

Hur kan man hantera emotionella angelägenheter. Lösa för att göra ditt äktenskap arbete.
Hur kan man hantera emotionella angelägenheter. Lösa för att göra ditt äktenskap arbete.

Kom ihåg att om din make hade en känslomässig affär, skulle det ha varit enbart ett symptom på en ännu större, olöst fråga i ditt äktenskap. Tänk på detta som din chans att komma ännu närmare tillsammans som ett par. Lycka till!