E2z

Hur inte hålla fly förbannad på din man

Det är oundvikligt

Det är oundvikligt. Även i din mest gift salighet, kommer du till en punkt när det blir bara några saker som din man kommer att göra som kommer att få dig att se rött och har rök kommer ut ur öronen. Det kan vara små saker som hans snarkningar, hur han klämde tandkräm röret på fel ände eller att han tittade på TV istället för att få middagen färdig trots att han kom hem framför dig med 2 timmar. Det kan vara de stora sakerna som han var okänslig, glömde han en årsdag eller han kallade dig fet.

Vad det än är

Vad det än är, om du vill bo lyckligt gift, kan du inte hålla ett agg. Du kan vara motiverat, kan du vara rätt, men att vara gift är inte om att vinna kampen, men att vara lycklig. Här är vad du kan göra så att du inte bo fly förbannad på din make.

  1. Sätta saker i perspektiv. Om det värsta din man gör är att lämna toalettsitsen uppe, sedan räkna själv lycklig. Det finns tillfällen när ilska är normal, men för de små saker, lära sig att släppa det. Denne man slavar dagen för dig, har du köpt rosor på Alla hjärtans och skrev du den mest hjärta breven smältande kärlek och tar ut soporna. Han kan driva dig till vansinne med sina egenheter, men tänk på hur galen han är om dig.
  2. Gå till din lyckliga plats. Stoppa spiral av negativitet och sluta älta vad din man gör fel. Tänk på vad han gör eller har gjort rätt. Om du behöver visuella hjälpmedel, titta på ditt bröllop bilder eller bilder smekmånad tillsammans. Titta på ansikten på barn och tänka på hur de är bäst för dig och din partner tillsammans. Din lyckliga plats bör inte innehålla alkohol för att komma dit.
  3. Svalka dig när det blir för varmt. Gå bort när du är alltför frustrerad för att kommunicera effektivt. Om du känner att du är för arg och du kommer bara skrika eller tjata, ge dig själv lite utrymme. Promenera hunden. Lek med dina barn. Be om tålamod från Herren Sebaot, så att du inte hamnar skjuter din man. Det sista du vill är att ilskan att eskalera och ha ett fullskaligt krig.
  4. Distrahera dig med något som gör dig glad eller lugnar ner dig. Om du är verkligen upprörd, ta en paus. Tänd några ljus och ta ett långt, varmt bad. Få en massage. Kör till din yoga klass. Eller ännu bättre, titta på en rolig film. Det är inte en bra idé att träffa köpcentret och max ut ditt kort.
  5. Skriv om det. När du behöver ventilera, journal dina känslor. Let är alla ut så att du får ut det ur ditt system. Ring inte din flickvän och klaga på din man. Gör det skriftligt, låt det gå sedan stänga din journal och glömma det.
Hur inte hålla fly förbannad på din man. Sätta saker i perspektiv.
Hur inte hålla fly förbannad på din man. Sätta saker i perspektiv.

Du kan ha en lång lista med klagomål av de saker som driver dig till vansinne om din make. De saker som du använde för att hitta udda och älskvärd är numera irriterande som fan. Koppla av. Kom ihåg att din make har en lista om dig också men han låter den glida av hans rygg för att han älskar dig. Lär dig att göra detsamma.