E2z

Hur hitta en bra skilsmässa advokat

Om du får en skilsmässa, måste du få en advokat

Om du får en skilsmässa, måste du få en advokat. En bra skilsmässa advokat kommer att hjälpa dig att få din beskärda del av tillgångarna, kämpa för dina rättigheter i vårdnadstvist och skydda dina intressen. Komma frånskild är en svår process, men en bra advokat kommer att hjälpa övergången genom att slåss dina strider för dig. Här är hur man hittar en bra skilsmässa advokat.

  • Få en personlig remiss. Med hälften av äktenskap slutar i skilsmässa, är det naturligtvis att vara någon du känner som har använt sig av en skilsmässa advokat. Be familj och vänner som har skiljt mig om advokat de använde. Du kommer att få en ärlig feedback från dessa människor. Ta reda på hur mycket personen ut, om de kände advokaten de använde var professionell och aggressiv nog och om de kände att de fick vad de ville ha. Vad var deras erfarenheter av advokaten ut? Har ärendet drar ut på tiden i åratal eftersom advokaten inte kunde få en snabb lösning?
  • Fråga en annan advokat. Om du arbetar med en advokat om en annan fråga, fråga honom vem han kan hänvisa till dig som en skilsmässa advokat. Till exempel, huvudet ner till din juridiska avdelning för att få feedback på några bra skilsmässa advokater. Andra jurister kan känna varandra personligen eller har praktiska kunskaper om en annan advokat professionella rykte. Precis som läkarna har andra läkare vänner, kommer advokater ganska mycket känner varandra i området.
  • Gå med rykte. Om du är ute för att blöda din make torka otrogen mot dig, behöver du någon med ett etablerat rykte om att vara en haj. Vill du att någon som specialiserat sig på att bryta äktenskapsförord? Vissa advokater har ett rykte i branschen och med allmänheten. Ibland kan få en hög profil advokat med ett rykte om att vara obevekliga vara tillräckligt för att skrämma den andra parten att reglera så att din äktenskapsskillnad inte dra ut på en lång tid. Det finns vissa familjens advokater som är kända för att komma fram till förlikning. Anpassa dig med en advokat, vars tillvägagångssätt liknar det budskap du vill förmedla.
  • Använd en tjänst advokat remiss. Detta är en tjänst som sammanställer en lista över advokater som de anser uppfyller deras kriterier eller standard. Gruppen ska ha godkännande av State Bar Association. Var noga med att fråga vilka kriterier de använt för att inkludera en viss advokat på listan.
  • Boka hembesök intervju innan du begår. Få en känsla av personlighet och förhållningssätt av advokat innan du registrerar dig. Du kommer att vara i kontakt med den här personen i flera månader, så se till att han är professionell och inte irritera dig. Fråga om hans rekord. Se om han är villig att hänvisa andra kunder till dig som du kan prata med. När du besöker kontoret, titta runt. Känns det professionellt? Är de anställda artig och diskret? Om du hör de juridiska biträden chattar om ett specifikt fall samtidigt i din närvaro, kanske du vill ändra advokatbyråer.
  • Vara beredd att spendera. En bra advokat kostar pengar. Ju bättre advokat och mer etablerade, desto dyrare priser. Inte bara kommer du få debiteras för hans professionella avgift, kommer du också att debiteras för varje punkt som används i dina rättsliga förfaranden, till exempel kostnaden för att kopiera dokument och så vidare. Om du har en massa tillgångar att skydda, sedan investera pengarna i en bra advokat att skydda dina intressen.

Hur hitta en bra skilsmässa advokat. Få en personlig remiss.
Hur hitta en bra skilsmässa advokat. Få en personlig remiss.

Hitta en bra advokat för dig att hjälpa dig med de svåra och komplicerade mål om äktenskapsskillnad. Undvik att anställa en advokat blinda, eftersom mycket kan stå på spel, särskilt om du har många tillgångar och barn inblandade. En bra advokat är avgörande för att hjälpa dig gå vidare, så ta dig tid att anställa rätt en.