E2z

Hur förena efter en skilsmässa

Försoning kan hända en frånskild par

Försoning kan hända en frånskild par. Skilsmässa, faktiskt, inte verkligen satt en avgörande period för ett äktenskap eftersom du får en dag befinner er vilja vara tillsammans igen och återuppbygga ditt äktenskap den andra (eller tredje) gången. Kanske i det ögonblick då du sökt skilsmässa, saker värms upp så mycket som du trodde det enda utväg var att separera. Efter ett tag men, kanske du inser att du inte kan gå vidare med livet utan att ha varandra. Därför är avstämning svaret.

Hur förena efter en skilsmässa. Stäm av rätt anledning.
Hur förena efter en skilsmässa. Stäm av rätt anledning.

Ändå försoning efter en skilsmässa inte bör ske på ett kick. Även om du kan gifta om sig när som helst och var som helst du vill - kom ihåg att om du skriver in i denna relation igen - det är bättre att vara för håller. Annars kan det vara tröttsamt remarrying och skilsmässa om och om igen. Om ni verkligen är böjda på att förena efter en skilsmässa, här är några förslag för att guida dig:

  1. Kom ihåg att du behöver dessa grundläggande faktorer om du uppriktigt vill förena: åtagande att göra äktenskapet arbete, tålamod, massor av sann och ärlig kärlek, trohet och äktenskapsrådgivning.
  2. Stäm av rätt anledning. Barn, ekonomi, personliga behov eller företagsorganisation är inte tillräckligt skäl för att motivera försoning. Om du låter detta ske motiven att förena, i slutändan kommer du att hitta er i samma dilemma igen - bitter, missnöjd och olycklig.
  3. Förena eftersom du vill varandra igen. Förena eftersom du inte kan tänka mig att leva resten av ditt liv utan att vara tillsammans. Förena för att du vill bli gammal som man, för att ta hand om varandra i era twilight år och att bara njuta av varandras sällskap. Förena grund av respekt, vänskap och mest av allt - på grund av kärlek.
  4. Prata och öppna upp. För att göra detta måste du se varandra oftare. Du kan gå på datum och föra ärenden ut som du konversera. Tillsammans, titta in i din misslyckat äktenskap ur en objektiv synvinkel. Föreställ er själva som åskådare (inte så stora aktörerna) av de scenarier som hänt i er relation. Men undvika att skylla varandra längre. Håll dina kommentarer fåordiga, artig och med mindre känslor. Gräv djupt i orsakerna (men undvik overanalyzing) av era olikheter, sedan ge förslag på hur du kan ha lappat upp saker på ett bättre sätt.
  5. Tvinga inte försoning. Stressa inte. Tid är det bästa verktyget för att återuppbygga ett äktenskap. Ha tålamod. Om du inte har tålamod att vänta på resultaten så är du inte redo för någon försoning alls.
  6. Titta på de positiva attributen för din make. Fokusera inte på de negativa karaktärsdrag längre. Försök inte att förändra honom heller. Låt honom vara. Låt honom chansen att initiera förändring på sig själv. Å andra sidan, försök att förändra sig själv och bli en bättre människa också.
  7. Söka äktenskapsrådgivning. Detta rekommenderas särskilt om det finns vissa frågor som är svåra för er båda att hantera.
  8. Förlåt din make. Berätta för din familj (föräldrar och syskon) som du försöker att förena och att de vara vänlig nog att samarbeta. När du skild, reagerade din familj naturligtvis negativt mot din make. Nu när du vill förena, be dem för deras förståelse och förlåtelse. Berätta för dem att du har förlåtit din partner och be dem att göra detsamma.
  9. Förklara för dina barn (om någon) varför du behöver för att förena. Detta bör inte vara svårt att göra eftersom dina barn kommer naturligtvis att vara glada att deras mamma och pappa kommer att gifta om sig och din familj kommer att vara komplett igen.

Skilsmässa kan vara mycket förödande för alla par

Skilsmässa kan vara mycket förödande för alla par. Det påverkar den känslomässiga och psykologiska status av barnen också. Därför, om det finns en chans och hoppas att du kan förena efter en skilsmässa, är det ett välkommet drag eftersom det kan omdirigera din familj till mer lycksalig år av gemenskap.