E2z

Hur att ge vatten till kolibrier och fjärilar

När kolibrier och fjärilar flockas i din trädgård

När kolibrier och fjärilar flockas i din trädgård, allt ser trevlig, trevlig och spännande. Generellt börjar de komma bara några veckor under sommaren eller våren. Efter det lämnar de och går ut till där migrationen kommer att ta dem.

Bjuda kolibrier och fjärilar i din trädgård är ingen svett

Bjuda kolibrier och fjärilar i din trädgård är ingen svett. I själva verket kan du planera ens ha dem lite tidigare. Du kan också locka dem att hålla lite längre. Om din trädgård har en damm, är din uppgift mycket enklare. Vatten har lätt charm kolibrier och fjärilar. Självklart, om din trädgård inte har en damm, kan du improvisera alltid. Överväg att lägga ett rörligt vatten setup. När kolibrier och fjärilar hör rinnande vatten, vilket gör en omväg blir nödvändig. De kommer definitivt att vara glada över att bo i din trädgård. Här är några förslag på hur du kan dra av trick:

Hur att ge vatten till kolibrier och fjärilar. Skapa en puddling webbplats.
Hur att ge vatten till kolibrier och fjärilar. Skapa en puddling webbplats.
  • Bygg en fågelbad. Vad är den perfekta platsen? Placera den nära en buske eller ett litet träd. Även om kolibrier och fjärilar är för liten för att bada, njuta de verkligen smuttar vatten. Eftersom de älskar städning sig ur de våta löv från en buske eller ett litet träd, kan de upptäcka lätt din fågelbad.
  • Skapa en puddling webbplats. Undersökning din trädgård. Leta efter ett område där du kan hälla vatten och skapa lera. Kolibrier och fjärilar kan bara flyga ner rakt in i den puddling plats och dricka vatten. Den puddling webbplatsen är stor eftersom kolibrier och fjärilar kan få sina välbehövliga mineraler där.
  • Sätt upp en krukväxt. Få ett tefat. Se till att det är lite större än din krukväxt. Placera den under grytan. Samla några bitar av floden stenar. Det är bättre om de är runda. Placera dem i fatet. Fortsätt genom att fylla fatet med vatten. Kolibrier och fjärilar kommer att lockas att stå på floden stenar när man dricker vatten på fatet under din krukväxt.
  • Färglägg din trädgård. Naturligtvis bör du inte ta detta bokstavligt. Du är inte instrueras att måla din trädgård så allt kan vara i fyrfärg! Färg kan läggas till genom att plantera rätt trädgården sorter. Har du fler salvias, penstemons, blödande hjärtan, bee balsam, kardinal blomma, Akleja, impatiens, petunior, och drakar snap. Utmana dig själv att variera din trädgård paletter. Kombinera växter och blommor för att få fram dessa underbara färger så att du kan locka kolibrier och fjärilar.

Kom ihåg att använda kemiska bekämpningsmedel eller bekämpningsmedel i din trädgård rekommenderas inte. Även om de kan bli av med de där irriterande buggar, kan de döda också dina mycket omtyckta kolibrier och fjärilar. Om du tänker hålla dessa kolibrier och fjärilar runt, förlitar sig på naturliga bekämpningsmedel istället. Du kan bara spraya vatten eller insekticida tvålar. Förresten, kan bli av alla insekter i din trädgård har en nackdel. Kom ihåg att kolibrier foder och frodas på små insekter. Även om de inte är lätt att se, kan de små insekter hålla dessa vackra kolibrier lurar i din trädgård. Så väga dina alternativ väl. Vill du ha dessa buggar ut eller planerar ni att locka kolibrier?