E2z

Hur man överlever när bumerang barnen återvända hem

Just när du trodde att du kan leva i fred med din partner och har planerat för en weekendresa, en kryssning tillsammans eller bara vill njuta av din pension. Plötsligt, det ringer på dörren och du upptäcker att du är ditt barn eller någon av dina barn till din dörr, bära bagage.

Du är fyllda med blandade känslor

Hur man överlever när bumerang barnen återvända hem. Du är fyllda med blandade känslor.
Hur man överlever när bumerang barnen återvända hem. Du är fyllda med blandade känslor.

Du är fyllda med blandade känslor, glad att se ditt barn igen, men på något sätt besviken med tanken att du kanske måste sätta din dröm åt sidan för att ta i din son eller dotter. Huruvida han eller hon blev uppsagd från jobbet, inte har kunnat landa ett jobb efter skolan, har gått igenom en skilsmässa, eller vill bara skära kostnader. Ta reda på orsaken till ditt barns val att gå tillbaka hem.

Kommer ditt barn att vistas med dig bara för en stund eller på obestämd tid

Kommer ditt barn att vistas med dig bara för en stund eller på obestämd tid? Att känna ditt barns planer kommer att hjälpa dig att avgöra hur du kan planera också. För alla ni vet vistelsen är avsedd att vara kortlivad och du behöver bara hjälpa ditt barn definiera hans / hennes egna planer.

Börja med att ställa husets regler

Börja med att ställa husets regler. Oavsett om ditt barn ville gå tillbaka hem permanent eller bara behöver en tillfällig plats att bo definiera reglerna. Ett sätt att undervisa självständighet är att lära ditt barn hur man överlever. Främja en öppen kommunikation och vuxen konversation. Presentera reglerna på ett trevligt sätt, att du avslutar diskussionen med ömsesidiga överenskommelser för att undvika konflikter.

Kommer ditt barn att vistas med dig bara för en stund eller på obestämd tid. Börja med att ställa husets regler.
Kommer ditt barn att vistas med dig bara för en stund eller på obestämd tid. Börja med att ställa husets regler.

Låt ditt barn skuldra några av de kostnader du kommer att ådra sig under vistelsen. Boomerang barn är oftast svårt ekonomiskt, men du kommer bara att kunna stödja ditt barn tills han / hon kommer tillbaka på hans / hennes fötter igen. Låt inte ditt barn föll arrangemanget kommer att bli permanent så att han / hon gör en extra insats för att gå vidare och inte bara dra nytta av din vänlighet. Uppmuntra dem att få ett jobb, och definiera dina förväntningar så långt som vilken bidraget väntas ges eftersom du måste budgeten dina utgifter också.

Uppmuntra förtroende, hedersord, disciplin och kommunikation

Uppmuntra förtroende, hedersord, disciplin och kommunikation. Låt ditt barn ger ett åtagande att hitta ett sätt att komma över hans / hennes egna personliga problem. Guide ditt barn på bästa sätt du kan utan att göra honom / henne beroende av dig. Disciplin vid behov och göra ditt barn att leva upp till löften.

Gör ditt barn anpassa sig till förändringarna och inte du böja följa vad han / hon kräver. Det finns en miljon och en lösning på ett problem, är du där för att hjälpa till att lösa problemet och inte ta det som en börda. Organisera vad du kan, inklusive scheman, användning av anläggningar, etc. att göra ditt hem liv fredligt.

Överväg dina känslomässiga behov och att ditt barn. Om det finns ett behov för dig bara för att vara en god lyssnare, vara stödjande och ge detta behov, men vara fast och öppen för möjligheten att ditt barn kan behöva professionell rådgivning, terapi, eller till och med rehab.

Tänk alla möjliga faktorer som kan påverka din överlevnad. Din roll som förälder tar aldrig slut, men det betyder inte att du behöver offra och lida bara för att ditt barn eller barn väljer att flytta tillbaka hem.