E2z

Hur att föda tvillingar

Utfodring tvillingar kan vara en svår uppgift för föräldrar som har två munnar att tillfredsställa samtidigt. Det verkar ganska skrämmande i början men det kan vara roligt och det har gjorts av människor genom tiderna.

Börja med att skapa en utfodring schema och hålla sig med den så mycket som möjligt. Det skulle vara mer praktiskt att mata tvillingar på samma gång. Detta sparar föräldern mer tid att göra andra uppgifter. Detta förstärker också matvanorna hos barnen. Det skulle inte vara ovanligt för tvillingarna att vara hungrig vid olika tidpunkter så lite flexibilitet behövs också. Naturligtvis börjar dem tidigt denna rutin skulle göra det lättare för föräldern att villkoret tvillingarna att följa schemat.

Hur att föda tvillingar. Börja med att skapa en utfodring schema och hålla sig med den så mycket som möjligt.
Hur att föda tvillingar. Börja med att skapa en utfodring schema och hålla sig med den så mycket som möjligt.

Håll dig hydratiserade. Kroppen behöver alla vätskor kan komma att producera mjölk för att föda tvillingar. Din kropp kommer också att behöva vatten för sin egen näring.

Konsumerar mycket näringsrik mat som frukt och grönsaker. Bortsett från att hålla din mjölk hälsosamt för tvillingarna, det ger också din kropp den energi den behöver för att ta hand om dem.

Medan han fortfarande ammar, är det idealiskt att alternativa bröst var 24 timmar. Det är möjligt att en tvilling skulle behöva mer mjölk än den andra vilket gör det svårt att hålla reda på vilka twin var där bröstet. Omväxlande regelbundet hjälper till att producera lika mycket mjölk i båda brösten.

Så småningom tvillingarna kommer att vara redo att flaskmatade

Så småningom tvillingarna kommer att vara redo att flaskan utfodras. Vid denna punkt, skulle det vara en bra idé köp mjölkpulver formel i bulk. Utfodring tvillingar skulle kräva mer mjölk jämfört med utfodring ett enda barn. Att köpa mjölkpulver är mer prisvärd och få det i lösvikt sparar förälder den tid och ansträngning för att gå till affären flera gånger.

Så småningom tvillingarna kommer att vara redo att flaskmatade. Håll dig hydratiserade.
Så småningom tvillingarna kommer att vara redo att flaskmatade. Håll dig hydratiserade.

Alltid se till att dina händer är rena när de förbereder och sterilisering mjölkflaskor. Mjölk är en bra grogrund för bakterier så det är viktigt att flaskorna är rena och steriliseras för att skydda tvillingarnas hälsa. Förbereda flaskorna i förväg gör det enklare när det är dags för dem att föda.

Det skulle också vara meningsfullt att låta dem ha en flaska vardera. Det är bättre att få dem flaskor med handtag så det skulle vara lättare för dem att lära sig att hålla sina egna flaskor så att föräldrarna inte ska behöva göra så mycket. När de kan äta fast föda, tilldela varje tvilling en skål och sked skulle göra det lättare att hantera sitt ätande. Detta håller dem båda upptagna samtidigt ge mer tid för föräldern att äta, vila, eller sköta andra uppgifter.

Måltiderna bör tas vid bordet flesta om inte alla av tiden. Eftersom det finns två av dem, mata dem skulle vara mycket enklare om de var på samma ställe. Detta förstärker också sin måltid rutin och villkor dem från att gå runt huset med mat i munnen.

Få så mycket vila när du kan. Flesta föräldrar tycker att det är bäst att sova när tvillingarna sover. Detta ger föräldern en välbehövlig vila de förtjänar eftersom det skulle vara svårt att hitta tid att sova när tvillingarna är vakna och behöver uppmärksamhet.

Höja tvillingar är en utmaning och kräver dubbelt så lång tid och engagemang för ett enskilt barn. Att inte tala om tålamod inblandade. Trots detta är det en mest givande upplevelse för föräldrarna. Vad som är viktigt är den kärlek och hängivenhet att föräldrarna har för sina tvillingar och för varandra har starka.