E2z

Hur att hitta en tjänst blöja tvätt

Det finns många skäl till varför tygblöjor återigen allt mer populärt under de engångständare. Hushåll med ett spädbarn att ta hand om, och som antingen handlar om budgetering sina pengar klokt eller hjälpa rörelsen för en grönare miljö, hitta tygblöjor mer fit för jobbet än engångsprodukter i plast och papper blöjor massa som säljs på marknaden. Det är av hänsyn till praktiska och bekvämlighet. Eftersom ett nyfött barn använder så mycket som ett dussin blöjor på en enda dag ensam, (det är mer än 4.000 blöjor i ett år), använder tygblöjor är i slutändan billigare och mindre slösaktigt.

Dessutom är många engångsblöjor faktiskt gjort av kemiskt behandlade material, samt färgämnen, lim och syntetiska parfymer, kanske så hälsomedvetna föräldrar tycker också det är bättre att använda naturliga bomull istället för att skydda sina barns hud. Problemet är hur man ska tvätta tygblöjor.

Du kan inte

Hur att hitta en tjänst blöja tvätt. Du kan inte.
Hur att hitta en tjänst blöja tvätt. Du kan inte.

Du kan naturligtvis inte, lägg tygblöjor in med din andra tvätt. Du kanske inte ens vill sätta dem i ett fack av din tvätt sorterare, särskilt om de är hårt smutsad. Du kan tvätta dem hemma genom att skölja smutsiga blöjor i toaletten först, och sedan lägga dem i en hink med ett stänk av bakpulver och lämnar dem där tills du är klar med din andra tvätt och tvättmaskinen är gratis. Du kan tvätta så många som två dussin blöjor på en gång, men inte mer än så. Gör en kall blöt och skölj sedan följa upp detta med en varm tvätt och sedan ytterligare en sköljning. Suppleant bakpulver för sköljmedel eller blekmedel, vilket kan irritera barnets hud. Du kan torka tygblöjor på ett klädstreck efteråt, eller ställa torktumlaren på en hög temperatur för att döda mikrober.

Om du bor på ett hotell eller som inte har tid eller tålamod som krävs för detta, kan du alltid vända dig till kommersiell tvätt för att få hjälp. En vanlig tvätt företag kan inte ta i smutsiga tygblöjor, men det finns blöja tjänster, vilket skulle vara mer än gärna, och med tvättutrustning och utbildning för att säkerställa att ditt barns blöjor ordentligt kommer att saneras. Beroende på tjänst, kan du även få tvätt kuponger.

Dessa är de bästa resurser för att hitta en tjänst blöja tvätt:

Hur att hitta en tjänst blöja tvätt.
Hur att hitta en tjänst blöja tvätt.
  • Blöja net ger fördjupad information om duk diapering och föräldraskap. Du kan också hitta några länkar här för att hjälpa dig att söka efter blöja tjänster som finns i din stad eller land.
  • Dinky blöjor är en tvättstuga som arbetar i och runt områdena Bath och Bristol.
  • Pure & naturliga Seattle blöja tjänsten erbjuder hemservice blöja leverans i Seattle.
  • Sydney blöja tvätt är en annan blöja tvätt, denna gång med verksamhet i Australien.

En annan webbplats som du kanske vill kontrollera är Parentkid.com , som täcker nästan allt som rör föräldraskap.