E2z

Hur förbereda yngre barn för en homebirth

Att involvera yngre barn i en planerad homebirth är en underbar idé om dina yngre barn är i den. Som föräldrar, bör du och din make inte sätta press på dem om de känner att de skulle vilja hoppa över denna erfarenhet. Men är du sannolikt att finna ivriga, glada ansikten som vill delta, så din nästa råd för dem skulle vara att berätta för dem att de kan kalla det avslutas när som helst de känner sig obekväma. Summan av kardemumman är att hela familjen ska vara 100% säljs på idén att uppleva ditt hem födseln och detta kan uppnås genom att förbereda för den så snart som möjligt.

Här är några förslag.

Prata med de unga om dina planer. Berätta för dem att du och pappa planerar att föda barnet hemma och vad som kommer att hända så snart barnet börjar komma ut ur din hoo-hoo.

Hur förbereda yngre barn för en homebirth. Prata med de unga om dina planer.
Hur förbereda yngre barn för en homebirth. Prata med de unga om dina planer.

Läs böcker som hjälper dig att förklara processen för de unga. Du kommer att behöva gå igenom flera böcker för att kunna förklara denna process till dina barn, eftersom all information som du behöver inte finns i en bok ensam. Klicka på länkarna nedan för att hjälpa dig att besluta om en lista över böcker som kan köpas via Amazon och andra online marknadsplatser: birthingnaturally.net och community.babycenter.com .

Har dina barn titta på din födelse album. Förklara dessa bilder till dem tillsammans med visuella förklaringar som kommer att gå dina barn genom erfarenhet.

När de är redo

När de är klara, se en födelse video med dem. Barn är normalt inte rädd av blod, smet, och klibbiga saker så länge du väljer en video som kommer att passera så barnvänliga (om det någonsin fanns en). Du och din make ska söka hjälp av din OB-GYN för rekommendation av en åldersanpassad förlossningarna video.

Simulera arbetskraft ljud

Simulera arbetskraft ljud. Läs böcker som hjälper dig att förklara processen för de unga.
Simulera arbetskraft ljud. Läs böcker som hjälper dig att förklara processen för de unga.

Simulera arbetskraft tongångar. Labor ljud kan vara den enda som verkligen kan flippa dina barn ut. De kommer definitivt höra dig när du föder så bättre introducera dem till de förlossningarna ljud som du gör genom att öva framför dem. Du kan också ligga ner och visa hur du kommer att se ut när den är placerad för att trycka ut barnet så att dina barn kommer att kunna förena läget med de ljud som du gör. Gör det till en humoristisk demonstration så att de inte kommer att få weirded ut. Den Sanningen är att du kan vara den som har att övervinna din förlägenhet att göra detta på rätt sätt.

Ta fram en penna och papper att rita dig som du är gravid nu. Medan du ritar en gravid DU, förklara för dina barn att magen kommer att växa tills den ser ut som en övervuxen vattenmelon sedan illustrera hur barnet kommer ut ur livmodern. Gör din ritning verka som ett äventyr för dem.

Göra det mycket klart för dem att du kommer att vara i smärta. Detta kan inte förnekas så berätta för dina unga barn som du kommer att uppleva smärta någon gång under förlossningen, men att det är "bra" typ av smärta.

Tilldela förmyndare till varje barn. Barnen kan plocka upp stämningar och temperament från vuxna. En del av att förbereda dina barn för din hemförlossning tilldelar vuxna att uppmuntra dem med ord som:

  • "Du gör så mycket bättre. Keep it up"
  • "Wow, du är fantastisk."
  • "Du är jätteduktig!"
  • "Du är så modig att hjälpa mamma föder din lillebror."

Uppmuntra dem att spela med en kompis nyfödda barnet

Uppmuntra dem att spela med en kompis nyfödda bebis. Så dina unga barn kommer att veta hur liten bebisen kommer att se ut när din kommer ut. Btw, ska dina barn endast tillåtas leka med en baby under tillsyn av en vuxen, förstås.