E2z

Hur man organiserar en ponny klubb

Ponnyer är naturligtvis intressant för barn

Ponnyer är naturligtvis intressant för barn, varför hundratals Pony Clubs har vuxit upp över hela landet. Om du vill hjälpa ditt barn att få in en Pony Club, kan du ställa in din egen i området om det inte finns några tillgängliga. Här är hur.

Medlemskap

Hur man organiserar en ponny klubb. Utbildning och praktik.
Hur man organiserar en ponny klubb. Utbildning och praktik.

Medlemskap. Du kommer att behöva fokusera på medlemskapet först. Bestäm hur många människor är villiga att gå med i Pony Club. En av de bästa platserna för att prata om detta är i PTA möten i skolan, där du kommer att få chansen att prata med föräldrar till andra barn. Tänk på att det Pony Club arbetar med massor av deltagande på den del av de föräldrar som kommer att hjälpa till att organisera klubben, finansiera behoven i klubben, och ser efter sina egna barn. När du har en bas av medlemmar, kan du fortsätta att bilda klubben.

Finansiering

Finansiering. Finansieringen för klubben är viktigt, särskilt eftersom det finns instruktörer som du kommer att behöva anställa och som lär barnen grunderna i ponnyridning säkerhet och teknik. Du kommer också att behöva hyra ut ponnyer för barnen, om inte barnen faktiskt har sina egna ponnyer. Du kommer också att behöva hyra ut rancher och parker där barnen kan leka och rida sina ponnyer. Finansieringen kommer huvudsakligen från föräldrarna, men du kan också skapa penninginsamling diskar och få värvningar från andra människor i grannskapet.

Struktur

Struktur. Strukturen i Pony Club bör också talat om i förväg. Strukturen omfattar tjänstemän för Pony Club, hur dessa tjänstemän kommer att väljas ut, och andra organisatoriska frågor. Så mycket som möjligt, får en medlem från en etablerad Pony Club för att hjälpa dig med det här, men du kan också samordna med det nationella kontoret i Pony Club som kan skicka in representanter för att bilda klubben.

Education

Ponnyer är naturligtvis intressant för barn. Utbildning och praktik.
Ponnyer är naturligtvis intressant för barn. Utbildning och praktik.

Utbildning. Utbildning är en stor och viktig del av Pony Club. I klubben, kommer barnen inte bara gawk och leka med ponnyer, men de kommer också att lära sig att ta hand om en ponny, hur man interagerar med djuren, hur man rider ponnyer säkert, och de olika tekniker i tämja och få en ponny att rida effektivt för barn. Ridsport tränare som har faktisk erfarenhet av att hantera hästar bör ge dessa workshops.

Utbildning och praktik

Utbildning och praktik. Klubben bör också ge inte bara en möjlighet för barnen att veta mer om hästar, men att faktiskt åka och träna med ponnyer också. Dessa bör planeras i förväg så att föräldrarna kan förbereda sina barn och budget de medel som behövs för att hyra ut ponnyer. Så mycket som möjligt, utbildning och praktik bör rättas till, såsom varje helg eller så, så att barnen verkligen kommer att få uppleva träning med ponnyer och tämja dem.

Besök Europa Pony Club för mer information om hur du skapar din egen Pony Club. Genom dessa åtgärder, bör du dock kunna bilda en grundläggande Pony Club som är säker på att göra dina små barn glada.