E2z

Hur lope en häst

Loping (eller västra cantering) en häst är en av de mest populära steg för att rida en häst. Mestadels används för westernridning, är det känt för att vara ett behagligt tempo för ryttare och hästar lika. När du behärskar galopp, är det sannolikt att bli din favorit gång när du rider din häst. Så här lope en häst:

Hur lope en häst. Medan de flesta hästar kan gå.
Hur lope en häst. Medan de flesta hästar kan gå.
  1. Förstå principerna. Loping en häst anses vara en tre-beat gångart. Det tenderar att ha en mjukare känsla i sadeln än jogging din häst. En mindre och mer kontrollerad takt än galopperande, är detta bekväma tempo en viktig gång när man lär sig westernridning.
  2. Hitta en säker plats för att lära sig att galopp en häst. Lär dig att lope i en sluten arena eller i en rund penna, ganska solbränd ut på ett tåg. De flesta ryttare lära sig att övergången från ett kliv till snabbare jogga först, men du kan också lära din häst att gå från promenader till loping. När loping en häst, måste du upprätthålla en kontrollerad och säker sätt. Det bästa sättet att lära sig hur man lope en häst är när han blir kastade för motion med en självsäker ledare.
  3. Börja på raden lunge. Börja med att gå din häst för att värma upp honom innan du försöker att arbeta med honom. Öka hastigheten gradvis att få din häst redo att träna loping.
  4. Uppnå loping formen. När hästen är i en trav eller galopp, dra ditt utanför benet bakom omkrets av hästen. Applicera tryck med båda benen och sitta djupare i sadeln. Din häst bör lyfta axlarna och öka rörelse framåt. Håll händerna på skonsamt kontakt med tyglarna som hästens steglängd tar fart. Sitt upprätt och inte låta överkroppen gungning, men du bör följa den gungande rörelsen av hästen något.
  5. Öva loping en häst. En häst och ryttare som är både välutbildad och praktiseras i loping kommer att göra för en säkrare resa för er båda. Kom ihåg att vända riktningar regelbundet när du tränar i en ring, du och din häst kommer förmodligen hitta en sida att bli svårare än den andra.
  6. Lope en häst i evenemang. När du har övat loping och är bekväm med det, kan denna gångart införlivas i fat racing, försök tävlingar, och andra västerländska händelser.

Medan de flesta hästar kan gå

Medan de flesta hästar kan gå, trav, och jogga relativt lätt, vissa ryttare tycker att deras hästar är svårare att komma in i en galopp. Lope har ett långsammare tempo och distinkt form som inte kan vara lätt för nya ryttare att uppnå. När du tränar, kommer du att se en förbättring i din hästs hållning och hans svar på dina kommandon och rörelser.