E2z

Hur att hitta en ponny för ett barn

För många små barn

För många små barn, är en ponny en dröm husdjur som är både charmiga och vackra. Många föräldrar är dock snabb att avfärda tanken att deras barn ska ha en ponny. I verkligheten kan en ponny vara ett utmärkt husdjur för vissa barn. Här är hur du kan söka efter en ponny för ditt barn.

Engagemang

Engagemang. Först av allt, kontrollera om ditt barn kommer att kunna ta hand om ponnyn, och om ditt barn har det engagemang som krävs för att hålla en ponny som husdjur. En ponny kan vara ganska hög underhåll husdjur, eftersom du kommer att behöva ge det tillräckligt med betesmark, hö som kompletterande livsmedel, en lada, och massor av uppmärksamhet. Se till att ditt barn är tillräckligt gammal och mogen nog att tänka att kunna ta hand om ponny. Dessutom kommer ponnyer leva en lång tid och du kommer att behöva ta hand om den under hela dess livslängd. Kom ihåg att en ponny inte bara släppas vid den lokala djurhemmet efter ditt barn vinterdäck ur ponny.

Ridlektioner

Hur att hitta en ponny för ett barn. Klassificerade annonser.
Hur att hitta en ponny för ett barn. Klassificerade annonser.

Ridlektioner. Barnet bör också ta ridlektioner innan du på allvar överväger en ponny för barnet. Barn är mycket angelägna om att rida en ponny första gången de ser en, men vissa barn kommer faktiskt bli rädd när de är faktiskt på toppen av ponny och rida den. Genom att göra ditt barn gå igenom ridlektioner, kommer du att kunna avgöra om ditt barn verkligen kan rida hästen. Annars kommer det att finnas mycket till att få ponnyn, såvida ditt barn kommer att vara nöjda med att bara klappa ponnyn eller mata den lite hö. Dessutom kommer ponnyn att behöva utnyttjas, vilket är varför någon behöver lära sig att rida på ponny.

Klassificerade annonser

Klassificerade annonser. Kontrollera de lokala tidningarna för uppfödare eller bönder som nyligen har fått en ny ponny. Det finns några specialiserade djuraffärer som handlar med exotiska eller mycket stora husdjur, ponnyer. Så mycket som möjligt, bör dock ponny köpas från en uppfödare som har erfarenhet av avel ponnyer som är friska och med ett bra temperament. Inte alla områden kommer att ha ponny uppfödare, dock. Om det inte finns några uppfödare som finns i din lokala närhet, bör du titta in webbannonser och onlinebutiker sällskapsdjur.

Komma ponny. När du väljer att besöka ranch där hästarna finns, se till att du inte tar ditt barn med dig. Barn har en tendens att bli kär i den första ponnyn som de hittar. Kärlek vid första ögonkastet, men är inte tillräckligt. Du måste se till att ponnyn är tam, vid god hälsa, och är lätt att träna.

Testa att rida ponny

För många små barn. Testa att rida ponny.
För många små barn. Testa att rida ponny.

Testa att rida ponny. Slutligen, ta med ditt barn och låta honom testa rida ponny. Här bör du kontrollera att se om din ponny obligationer väl med barnet. Också, fråga säljaren om du kommer att tillåtas att ta ponny med dig hem för ett par dagar, för att se om din ponny gillar det nya livsmiljön.

Med dessa steg, bör du kunna hitta en ponny för ditt barn att hålla.