E2z

Hur man handskas med omöjliga människor

Oavsett om du stöter på dem på jobbet

Oavsett om du stöter på dem på jobbet, i trafiken eller på fotbollsplanen, kan omöjligt människor förstöra din dag om du låter dem. Det finns sätt att hantera omöjliga människor. Följ dessa steg och du kommer att kunna överleva möten med grumps, grouches och andra omöjliga människor.

  1. Vara medveten om dolda orsaker. Ingen kan vara cheery hela tiden. Ibland är det bara för mycket som händer i den andra personens liv för honom eller henne att vara behagligt när man behandlar dig. Tänk på att han kan ha en dålig dag eller att när han kom till dig, hade någon annan förstört hans dag. Om det omöjliga personen är någon du handskas med ofta, och detta är ett ovanligt beteende för honom, klippa honom lite slack och backa undan. Om du arbetar med en främling, bara få det överstökat så att du inte behöver vara runt honom längre.
  2. Ta inte saker personligt. Sällan gör det omöjliga personen bryr sig tillräckligt om dig för att du ska vara orsaken till hans inställning. Så ta inte hans beteende personligen. Det är inte du. Han har problem.
  3. Använd ditt lugn att påverka hans. Det är troligt att den person du har att göra med inte ens inser att han är omöjlig (se skälen ovan). Inte förvärra inte situationen genom att bli arg. Istället, lugna ner och låt ditt lugn koppla den andra personen.
  4. Undvik reagera negativt. När det kommer till omöjliga människor, kan du slåss inte eld med eld. Situationen blir bara värre om du reagerar med ilska, irritation eller avsky. Inte förlänga inte situationen genom att bidra till den. Bara gör ditt företag och gå därifrån.
  5. Prova arbetet runt. Har du verkligen ta itu med den här personen eller kan du bara komma runt honom? Bedöma situationen för att avgöra dina alternativ.
  6. Ha tålamod. Inse att hantera en svår person kan kräva all tålamod du har i reserv. Använd ditt tålamod att vänta ut honom.
  7. Vet dina gränser. Du behöver inte vara en dörrmatta. Det kan komma en tid när personen passerar en linje till kränkande beteende eller bara gör mer än du kan hantera och hålla ditt förnuft. Vet vad dina gränser är. Du behöver inte stå ut med någon som korsar dem. Kom bara ihåg att om det omöjliga personen är din chef, make eller släkting, kan det finnas konsekvenser för din kämpar tillbaka till vägrar att ta itu med honom.
  8. Bara andas, kommer det att vara över snart. Den goda nyheten om att hantera omöjliga människor är att det kommer att sluta snart. Om du har gjort så här långt, ta ett djupt andetag. Andas ut och påminna dig själv om att när han är klar med sin rant eller tirad, kommer han så småningom att försvinna.
Hur man handskas med omöjliga människor. Vara medveten om dolda orsaker.
Hur man handskas med omöjliga människor. Vara medveten om dolda orsaker.

Att handskas med omöjliga människor tar skicklighet och tålamod. Så länge du håller ditt lugn, kan du få igenom någon konfrontation.