E2z

Hur man ska möta människor i ett nytt område

Tanken på att göra en insats för att möta människor på ett nytt område kan vara ganska skrämmande. Det är att vänta, med tanke på att du vet nästan ingenting om de människor i detta område-men vissa är detta en utmanande och spännande upplevelse. Oftare än inte det kan leda till några stora vänskap och fasta relationer, så länge du vet vad du gör (och vad du ska göra). Det handlar inte bara om att hålla dig säker, men samtidigt finns det något intressant om förtroende, så om du verkar som du alltid har något intressant planerat, det gör det lättare för människor att närma dig så finns det alltid en aura av förtroende varje plan. Självklart, om du fortfarande är osäker och kommer sannolikt att få problem med att försöka träffa människor på ett nytt område, då denna artikel kommer att ge dig några råd du kan följa. Det kommer att ställa in rätt situationer som gör det enkelt för dig att möta människor i ett nytt område och göra några varaktiga vänskapsband med dem (och vem vet, kanske något mer). Allt du egentligen behöver är en skvätt förtroende, lite vänlig tålamod, grundläggande kunskaper i området och viljan att se saker genom. För om det är något i världen människor uppskattar, det är det faktum att du skulle vara villig att spendera lite ansträngning på dem, vilket för dem innebär att de är värda all problemfri så ha det vänliga leende putsade i ansiktet och följa dessa enkla tips:

  • Besök platser du vet att du är intresserad inte besöka platser bara för att det finns en hel del snygga människor, se till att du går till platser i området där du kan hålla upp en anständig konversation, eftersom ämnet för samtalet kommer definitivt beror på var du befinner dig. Om du hittar någon intressant i en baseball stadion, men inte vet vad skillnaden mellan en smet och en kanna är ska du inte förvänta samtalet att gå mycket långt, än mindre skapa en anständig relation. Vara lättillgänglig, men också vara äkta.
  • Om du inte är intresserad av att gå någon form av stora grupper, så åtminstone delta i några offentliga evenemang. Rubrik i ett nytt område handlar om att öppna ditt sinne för händelser som du vet att du skulle kunna uppskatta. För om du befinner dig uppslukad av något definitivt värt din tid, kommer människor att sluta helt enkelt magnetiskt attraherad av dig, och vill prata även om du inte har börjat samtal ännu. Naturligtvis bör du inte tvinga dig själv att delta i evenemang som du inte vill delta, men vet att du måste göra uppoffringar om du tänker träffa människor i ett nytt område.

Hur man ska möta människor i ett nytt område. Besök platser du vet att du är intresserad inte besöka platser bara för att det finns en hel del snygga människor.
Hur man ska möta människor i ett nytt område. Besök platser du vet att du är intresserad inte besöka platser bara för att det finns en hel del snygga människor.

På en avslutande anmärkning, kommer volontärarbete för något ganska mycket tjänar du rätt att prata med någon i närområdet och accepteras i konversationen nästan omedelbart, så om ditt hjärta är på rätt plats, så kanske detta är något för dig .