E2z

Hur man håller äktenskapet vid liv efter en baby

När barnet kommer, tar livet dramatiskt ett helt varv

När barnet kommer, tar livet dramatiskt ett helt varv. Du blir insvept i att ta hand om barnet, och plötsligt din egen äktenskap tar baksätet. Men kom ihåg att barnet inte är tänkt att skapa en klyfta mellan dig och din make. I själva verket är barnet ska ge dig närmare varandra. Det är bara en fråga om att göra justeringar. Det är svårt, ja, men här är några tips för att göra det lättare.

  • Ha en dag minst en gång i månaden. Dejting ska vara en icke-förhandlingsbara. Oavsett vad som händer, ska du och din make har en intim datum då och då. Det behöver inte ens göras utanför. Du kan bara säga i huset, titta på en film eller njuta av en lång och intim prat. Se till att ordna barnvakt eller ta barnet till en pålitlig familjemedlem eller vän.
  • Visa din make är han fortfarande din nej. 1 prioritet. Din make ska komma först, barnet andra. Och din make ska känna att han verkligen är. Så även om du är trött hand om barnet, se till att du hittar tid för honom. När han kommer hem från jobbet, till exempel tjäna honom sin middag. Innan han går till jobbet, kom ihåg att förbereda sina saker. Om han behöver något gjort och du har extra tid, frivilligt att göra det för honom.
  • Vara intresserade av varandra. Romantik avtar mest troligt eftersom ditt intresse med din make har dött ut. Om det händer, är du i för en stor äktenskaplig problem. För att förhindra att se till att hitta sätt som kommer att hålla ditt intresse och lust för din make. Påminn dig själv om varför du blev kär i honom. Kom ihåg hans egenheter. Eller hämta allt han gjort för att vinna dig. På samma sätt, se till att synas intressant att din man. Vara fysiskt attraktiv och försöka att inte vara sura.
  • Snacka om andra saker än barnet. Bara för ett ögonblick, förmodligen innan du går till sängs, stoppa alla diskussioner om barnet. Barnet är viktig, men om allt du gör är att tala om honom i framtiden, problemen och alla farhågor, ni båda kommer att få bränt ut tidigare än du förväntat. Försök att prata om andra saker. Flörta med varandra. Skämta. Snacka om den senaste filmen du sett. Med andra ord, bara försöka att vara intim igen.
  • Moderbolaget tillsammans. Föräldraskap är en stor möjlighet att göra din obligation starkare, så se till att göra föräldraskap planer och utse uppgifter. Ibland en make gör nästan alla föräldraskap uppgifter gör den personen är för upptagen för make uppgifter. Men när du två arbetar tillsammans, alla föräldraskap uppgifter gjort mycket snabbare, vilket ger dig mer tid att spendera med varandra.
  • Håll en öppen linje för kommunikation. Om det är en sak som du bör ha i ditt äktenskap, är det kommunikation. Allt annat i dig äktenskap är kritiskt beroende av den. Se till att ha en tid när du kan sitta ner och prata om dina känslor, frustrationer, rädslor, och allt annat som behöver diskuteras. Förvara dem inte för dig själv, eller du kommer utbrast nu känslorna blir så intensiv.

Se till att njuta föräldraskap till kärnan

Hur man håller äktenskapet vid liv efter en baby. Ha en dag minst en gång i månaden.
Hur man håller äktenskapet vid liv efter en baby. Ha en dag minst en gång i månaden.

Se till att njuta föräldraskap till kärnan. Naturligtvis kan övergången bli ganska överväldigande. Men när du ser barnet och känner att du och din man lär tillsammans blir föräldraskap en underbar upplevelse.