E2z

Hur man ändrar missuppfattningar om du

Övervinna dina rädslor och osäkerhet

Hur många gånger har du varit i en situation där du tänker, "Vad ska de tänka på mig om jag gör si eller så?" Eller, "Kanske denna person tror att jag inte är tillräckligt bra för att utföra denna verksamhet," eller, "det är bättre om jag inte frågar eftersom jag kommer att se ut som en idiot," bland andra tankar? För det mesta svarar vi oss med den exakta svar som fokuseras i att låta oss se det värsta av oss själva.

Hur man ändrar missuppfattningar om du. Föreställ dig att du är på väg att köpa en ny digitalkamera och säljare är att berätta alla spektakulära funktioner den har.
Hur man ändrar missuppfattningar om du. Föreställ dig att du är på väg att köpa en ny digitalkamera och säljare är att berätta alla spektakulära funktioner den har.
  • Föreställ dig att du är på väg att köpa en ny digitalkamera och säljare är att berätta alla spektakulära funktioner den har. Du förstår inte ens hälften av den förklaring och du börjar skapa tankar som:. "Herregud, jag förstår inte vad den här killen säger mig Och nu, när jag ber honom att förklara det igen, kommer han att tro att Jag är helt dum. Jag kommer att läsa manualen när jag kommer hem ". Vanligtvis kommer du sluta köpa kameran, inte förstå vad de spektakulära funktionerna var för och aldrig läsa manualen.
  • Låt oss betrakta en annan typisk situation för dem som älskar att gå till gymmet och göra lite motion. Där är det, att vacker bit av gymutrustning du aldrig har använt tidigare. Du ser en kille som närmar sig, sätter sig ner och utför en underbar bit av motion eftersom han tydligen är en expert och vet hur man hanterar maskinen. Du vill gå där också, men du kommer att göra det för första gången, och därför din rädsla formulera tankar som: "Om jag åker dit, kommer alla andra tittar på mig och märker att jag inte vet hur man använder den maskin. Naturligtvis visste den andra killen det. Han har troligen varit kommer i år och det är därför han är en expert nu. Jag kommer se ut som en svag idiot framför resten ". Slutligen utför ni inte övningen och din möjlighet att bränna lite mer kalorier och bygga muskler kommer att gå förlorade.
  • Hej, och vad händer när du träffar dina gamla skolkamrater igen på den stora återföreningen. Du tänker på alla de människor du inte sett på år och, naturligtvis, du vill att de ska veta att du har gjort underbart för dig själv alla dessa år. Det är uppenbart att du inte vill ses som en "ingen", men det är möjligt att några av dina ex klasskamrater har gjort bättre än du. Hur många av dem kommer att se vacker, strålande och fantastisk? Det är på denna punkt när du låter alla dessa känslor av otrygghet i ditt sinne. Två saker kan hända: en, du bestämmer inte gå. Eller två, den minut som du anger återförening kan din attityd bara jämföras med en av de mest motbjudande människor på jorden.

De tre situationer som nämns ovan har något gemensamt: de alla representerar dina rädslor och osäkerhet. Vid slutet av vart och ett av dem kommer du att bekräfta dina tankar eftersom det bara dum person som köpt en digital kamera och visste inte hur man använder det är du, idioten som förlorat möjligheten att lära sig använda en ny maskin på gymmet och bränna fler kalorier var du. Och den enda utebliven oförmögna att dela erfarenheter, eller vidrig enskilda som inte kunde hålla en trevlig konversation med hans eller hennes gamla kompisar skolan, var du. Det svåraste att inse när vi är mitt i dessa situationer är att varken säljare, var människor i gymmet, eller dina gamla kompisar skolan om att dra nytta av dina handlingar och det var helt meningslöst att reagera enligt vad de skulle tro. Den enda berörd part var du och dina tankar var att främja sådan negativ information som, omedvetet, var du projicera samma känslor till människorna omkring dig. Så, hur man kan förändra synen andra har om var och en av oss? Jag kommer att sammanfatta det i fyra enkla steg:

  1. Sluta undra vad andra kommer att tänka på dig. Koncentrera dig på att vara sig själv och göra det bästa du kan. Kanske vi ibland kommer att känna "ondskan look" från andra som dömer oss på grund av våra handlingar, men vi måste tänka att de förmodligen är så olycklig att vara sig själva att de inte kan uppskatta det goda i andra.
  2. Du är inte dum, en idiot eller en nolla. Tja, kan du vara dum, idiotiska och en nolla om du vill. Men förstår att vi inte behöver veta allt om allt. Vi är bara människor som lär lite varje dag. Om du hämtar pengar för att köpa en ny pryl, har du rätt att be om vad ni vill veta innan för att göra investeringen, och om försäljaren eller kvinna är inte en bra person, välj en annan. De kommer att förlora sin provision. Om du betalar för att gå ner i vikt, lära sig att använda alla de maskiner du vill ha på gymmet och be om hjälp från instruktören. De är där för att hjälpa och stödja dig. Om du vill att världen ska veta hur framgångsrik du är, inser att endast de människor som verkligen bryr sig om dig kommer att uppskatta dig för vem du är och inte för vad du har.
  3. Lär dig att använda förtroende som det perfekta verktyget för att visa välstånd. Just genom att mår bra med dig själv kommer du att kunna visa förtroende omkring dig och om dig. Om du känner dig osäker och börjar att bli upprörd med det faktum att folk kunde tänka mindre av er, är den enda person som får in den plats du och, med din attityd, du vägleda andra att tänka likadant. Resultatet: de kommer att ha en missuppfattning.
  4. Var medveten om att du inte kan styra hur människor tänker. Ge det bästa av dig är inte nödvändigtvis översättas till att uppfattas som den mest otroliga personen. Tänk på att vi är alla olika typer av personer: ingen har vuxit upp under samma familj, sociala och yrkesmässiga förhållanden. Inte alla delar samma intressen och hobbies. Vara säker på allt du har åstadkommit i ditt liv och inte bryr sig om tankar alla andra. Dessa prestationer är för dig själv och de människor som verkligen uppskattar dig. Resten har sina egna liv och problem.
Övervinna dina rädslor och osäkerhet. Låt oss betrakta en annan typisk situation för dem som älskar att gå till gymmet och göra lite motion.
Övervinna dina rädslor och osäkerhet. Låt oss betrakta en annan typisk situation för dem som älskar att gå till gymmet och göra lite motion.

Kom ihåg, vad du känner inuti är vad du projicerar till människorna omkring dig, och det är ditt ansvar. Vi försöker alltid att ge ett gott intryck och, om det är ditt främsta mål, sedan ge det bästa av dig tryggt. Även när du frågar något du inte vet, visa förtroende och optimism som den personen du har framför dig kommer att hjälpa. Om denna person inte ger dig stöd på ett korrekt sätt, kan det bero på att han / hon hade en riktigt dålig dag och kan inte tänka på något annat, eller att han / hon är den dumma.

Ändå är du inte ansvarig för vad resten av världen vill tänka på dig, trots dina goda handlingar. Vi kan bara kontrollera vad var och en av oss gör och tänker. Bara känna sig lycklig att vara dig själv.