E2z

Hur ombord en katt på semester

Även med populariteten av hundar är katter fortfarande som en av de mest älskade husdjur i hela världen. Om du vill gå på en bortrest semester, är chansen att du inte vill lämna din älskade katt vän ensam klara sig själv. För att säkerställa att hon kommer att få den vård som hon förtjänar, kan du hitta en plats för henne och ombord henne medan du är borta på semester. Här är stegen hur.

  1. Leta efter den mest lämpliga platsen för din katt. Du kan leta efter ombordstigning platser för din katt på Internet, annonser i tidningar, gula sidorna och sällskapsdjur tidskrifter. Du måste bearbeta vad som är den mest lämpliga. De faktorer som du behöver tänka på är: utrymme, logi (mat, etc), närhet från andra husdjur, särskilt om andra typer av djur och kostnaderna. Dessutom måste du överväga de avtal som du behöver följa. Några internatskolor platser betalas utifrån dagskurser medan andra på veckopriser. Planera betydligt på vad du väljer genom att köra jämförelser mellan dessa ombordstigning platser.
  2. Gå och inspektera platsen själv. Innan du lägger din kisse i händerna på andra, måste du vara säker på vilken typ av tjänst som de erbjuder. Vet nivån på hygienen, den typ av välbefinnande de anställer, och namnet på den chef eller ägare på den institution där du kommer att lämna din katt. Vid vissa beslut, kan du behöva kontakta dem. Få deras kontakt nummer är därför en nödvändighet.
  3. Ta en kopia av din katts veterinär historia. Institutionen kan behöva denna information så att de kan hänvisa till detta i tider av nöd, särskilt när det gäller hälsa och välbefinnande i ditt husdjur. Du måste föra med sig någon form av identifikation för din katt.
  4. Fråga ledningen om de har regler om att föra in personliga tillbehör för din katt. Vissa anläggningar förbjuder saker som kommer från ägarna själva på grund av vissa underhåll frågor. Det är nödvändigt för dig att känna dem. De kan kassera dessa material när denna policy ingår i deras regler och föreskrifter.
  5. Ge din kontakt nummer. Du måste ge din kontakt nummer för att låta dem informera dig om några saker som kan behöva din diskretion.
  6. Lämna dem inte för länge. Du måste ompröva din plan att gå ombord din katt om din semester är över en månad. Men saken är att din katt helt kan integreras till bordningen plats och hon kan ha svårt att känna igen dig när du återvänder. Du kan överväga att föra henne med er vid dessa tillfällen.

Att äga en katt är en mycket terapeutisk sak

Hur ombord en katt på semester. Leta efter den mest lämpliga platsen för din katt.
Hur ombord en katt på semester. Leta efter den mest lämpliga platsen för din katt.

Att äga en katt är en mycket terapeutisk sak, och på grund av detta, att utveckla en känsla av samband med ditt husdjur är normalt. I tider då du måste separeras, hitta en bra ombordstigning plats för din katt behöver göras med försiktighet och pragmatism. Med dessa du kommer att lämna med en tydlig närvaro i sinnet.