E2z

Hur människan bevis en katt hus

Katter och kattungar, hör upp! Du har kommit till en mänsklig hus men nu är det ditt. Uppdatera din kisse domän genom att följa denna guide om hur man människa-bevis din katt hus.

Steg 1

Förstå din roll. Som en katt, är du född med rätt att dominera över människor. De bor i ditt hus, och du alltid måste påminna dem om detta. Aldrig sluta att se till att du är människa-proofing ditt hus, gör din närvaro och din dominans känd varje människa du lever med. Det kommer att ta tid, ansträngning och massor av kreativt tänkande, men du har människor förbryllade, förvirrade och blabbering om dig till alla sina vänner. Det är den typ av svar du vill få från din människa. Så steg upp till plattan, kattungar, och börja människa proofing ditt hus.

Steg 2

Hur människan bevis en katt hus. Djärvt gå där ingen kitty bör gå.
Hur människan bevis en katt hus. Djärvt gå där ingen kitty bör gå.

Djärvt gå där ingen kitty bör gå. Innan du kom dit, dina människor lever fredligt bland sina ägodelar. Men nu när du är katten i huset, det är ditt jobb att människan bevis genom satsar din ansökan. Börja med hoppande upp på bänkskivor. Människor hatar detta och kommer ofta skrika i skräck. Ge inte i. Fortsätt att klättra till toppen av ditt rike tills du har din mänskliga skälvande med rädsla och erbjuda dina godsaker och kärleksfull för säker reträtt från dessa farliga höjder. Ge människor ett par bra skrämmer varje gång på ett tag, och låt dem veta som nu styr hönshus.

Steg 3

Spela spel med dina människor. Om du vill människa-bevis din katt hus, måste du ta bort makt och kontroll som människor har. Du kan göra detta genom att spela psykningar med dem. Först, börja med att göra en utökad rop längtan vid en olämplig tidpunkt. Mitt i natten är bäst. Försök att vara så högt du så kan väcka dina människor från deras fridfull slummer. Fortsätt att göra dessa oregelbundna moans med korta mellanrum tills dina människor stiger komma hitta dig. Sedan agera likgiltig för deras närvaro. Ännu bättre, låtsas som om du sover. Du lämnar din mänskliga förbryllad på dina handlingar. Det är rätt - vem är ansvarig nu? Gör detta några gånger i månaden för att imponera på din makt över dina människor som du regelbundet människa-bevis ditt hus.

Steg 4

Kräv att dina behov tillgodoses. Som katten i huset, regera dig högsta. Att människan bevis ditt hem, måste du se till att människor uppfylla alla dina behov. Aldrig sluta kvarstår tills människan ger efter för dina krav. Detta upprepar din myndighet i huset. Om du är hungrig (eller även om du inte är), tugga på varje påse i skafferiet. Tryck din matskål från sida till sida i köket, försöker göra irriterande ljud när du går. Efter flera timmar av denna envishet kommer dina människor underkasta sig dina krav och ge dig mat. Detta är hur du håller dem i deras ställe som dina tjänare i din mänskliga bevis hus.

Spela spel med dina människor. Kräv att dina behov tillgodoses.
Spela spel med dina människor. Kräv att dina behov tillgodoses.

Och om du vill bli klappad eller älskade, låt inte hinder stoppa dig. Hoppa upp på din mänskliga dator skrivbord och gå över hennes tangentbord för att få hennes uppmärksamhet. BÖKA FRAM mot hennes fingrar som hon kämpar för att skriva med dig att skymma skärmen. Och sedan, om du kan, plopp ner till höger på tangentbordet. Din mänskliga kommer att ha något annat val än att stoppa vad hon gör och ge dig lite uppmärksamhet. Vid denna punkt, börja spinna verkligen högt så att hon ska sluta allt hon har jobbat på, förlorar sin tankegång och tillbringa de kommande 5 minuter älska dig överallt. Du måste vara djärv i ditt arbetssätt och ihållande på dina vägar, men du kan människa-bevis ditt hus genom att få upp i människans ansikte vid behov för att visa henne vem som bestämmer.

Steg 5

Lämna massor av presenter. För att verkligen mänskligt bevis din katt hus, bör du aldrig låta din människor blir för bekväm. Alltid lämna dem undrar vad som väntar nästa med dig. Du kan åstadkomma detta genom att lämna presenterar runt huset som kommer att skrämma eller avsky dina människor. Hårbollar på bordsskivor är alltid en favorit. Men något kvar på sängkläder är en ädel presentation också. Om du är en bra jägare, kan du också överväga att lämna döda gåvor i människans omedelbara närhet, till exempel på sina kuddar eller vid deras fötter. Oundvikligen kommer de att märka omedelbart din generösa erbjudande, och i deras skräckslagna skrik, kommer du se att du enkelt kan fortsätta att människan bevis din katt hus med överraskningar som dessa.