E2z

Hur man kan bli av katt lukt naturligt

Ibland kan ha ett husdjur vara lite besvärlig

Ibland kan ha ett husdjur vara lite besvärlig. Det är fortfarande ett djur lever i mänskliga miljöer. De kan slå ner saker eller tugga på fel kläder. Du kan inte klandra dem för att de är djur och inte vet bättre. Allt du kan göra är att rensa upp deras mässar och försöker att träna dem att inte göra det igen.

Katter göra bra husdjur

Hur man kan bli av katt lukt naturligt. Bakpulver och väteperoxid.
Hur man kan bli av katt lukt naturligt. Bakpulver och väteperoxid.

Katter göra bra husdjur. De är kärleksfulla varelser och behöver inte mycket underhåll. Men ibland kan de påverka verkligen hur ditt hem luktar. Katt lukt kan vara en riktig plåga för villaägare. För det mesta, är lukten tillskrivs en katts urin. Denna lukt kan sippra in ditt golv och kläder om du inte behandlar det ordentligt. Du kan naturligtvis bli av katt lukt bara genom att blanda några vätskor. Här är hur:

Torka upp platsen. Om du har nått en punkt där bevisningen är fortfarande färska (dvs. urinen har ännu inte torka) skaffa dig en massa hushållspapper eller gamla trasor. Njut av vätskan genom att inte torka den. Om ditt husdjur urinerat på en matta eller matta, sandskädda området för att försöka suga upp så mycket vätska som möjligt. Pappershanddukar är lätt disponibla men se till att du använder gamla trasor som du kan göra sig av med eftersom du inte kommer att använda dem för något annat längre.

Ättikslösning. Gör en ättika och vatten lösning

Ättikslösning. Gör en ättika och vatten lösning. Blanda i tre delar varmt vatten med en del vit vinäger. Häll denna blandning på området och låt det sitta. Använd hushållspapper eller en gammal trasa för att verkligen arbeta i ättika lösning. Torka fläcken och upprepa processen tills du bli av med stanken.

Ibland kan ha ett husdjur vara lite besvärlig. Katter göra bra husdjur.
Ibland kan ha ett husdjur vara lite besvärlig. Katter göra bra husdjur.

Bakpulver och väteperoxid. Om din katt har urinerat på en matta eller matta, lägg i nästa steg. Häll bakpulver över området. Täck den väl. Du behöver ¾ kopp 3% väteperoxid-lösning (en tesked väteperoxid blandat med en kopp vatten). Blanda i detta en matsked av din favorit tvättmedel. Rör om väl. Häll över bakpulver. Ta en gammal pensel, en som du kan göra utan och arbeta det hela i mattan. Du måste verkligen komma in i fibrerna. Efteråt, vakuum plats för att bli av rester.

Äppelcidervinäger. För lukter på dina kläder, tillsätt ca en fjärdedel av en kopp äppelcidervinäger till din tvätt när du tvättar. Detta tillsammans med din tvättmedel tvättar stanken av och göra dina kläder luktar äpplen.

Doftande omgivning. För att bli av kvarstående effekter, fylla ditt hem med doftljus och andra aromatiska saker som blommor. De kommer att maskera dålig lukt och ge ditt hem en fin bit av friskhet till det.

Du äger en riktigt bra katt

Du äger en riktigt bra katt. Bortsett från att få hårig, kan det bli illaluktande. Det bästa sättet att bli av med katten luktar naturligtvis är att ha ett bra bestånd av gemensamma saker som bakpulver, ättika och väteperoxid. Dessa vätskor kan bli av med stanken och ge dig sinnesfrid nästa gång din katt bestämmer sig för att väta sängen.