E2z

Hur man gör en sisal rep klösbräda för en katt

En repa inlägg är egentligen bara en trästolpe lindade med texturerat material för att göra inlägg grov. Detta är vanligtvis från katt ägare för sina husdjur så att de kan få en acceptabel plats att repa. Den klösbräda kommer att tillfredsställa den naturliga längtan om din katt till grunden och samtidigt ge en god låg ton motion. Det finns färdiga klösbräda som finns på marknaden. Men med lite tålamod kan du lära dig hur du skapar en perfekt klösbräda för din katt. Det är ett enkelt och roligt projekt att göra som din katt verkligen kommer att älska.

  • . Posten En idealisk tjänst för en genomsnittlig katt skulle ha en diameter på omkring fyra tum, höjden kan variera från 24 till 40 inches. Om du kan hitta en verklig trädstam desto bättre, du behöver bara se till att rengöra stammen befriat den från insekter, mögel och peeling eller ruttna skäller. Skär tjänst vid önskad höjd.
  • Sisal rep wrap. Med en sisal rep, fäst ena änden av det på den översta delen av inlägget. Hålla den på plats med hjälp av ett slag eller Brad. Sakta linda sisal repet runt stammen så hårt och kompakt som möjligt. Det bör inte finnas några luckor mellan remsorna. Du kan springa i en dyckert för varje fem band att hålla repet stadigt. När du är klar inslagning inlägget med sisal rep, plats i ytterligare brads att låsa linan. Var noga med att banka brads och se till att det är tätt hamras så det inte skulle tas bort från kontinuerlig repor från ditt husdjur.
  • Förbereda basen. Få en 16 tums fyrkant plywood med en halv tums bredd. Hitta mittpunkten av torget genom att dra linjer från ett hörn till det motsatta hörnet. Mittpunkten skulle vara den plats där de två linjerna korsar varandra. Använd linjerna som guide och markera två punkter i centrum, bör varje märke vara ungefär ¾ tum från mittpunkten i styrelsen. Borra hål vid markeringen, eftersom detta kommer att vara för din skruvar. Kom ihåg att hålen skall motsvara storleken på dina skruvar.
  • Finputsning. Nu basen styrelsen är klar, placera den på den platta änden av den nedre post med hjälp av hål som guide. Borra hål på posten inför motsvarande skruvar som ska infogas för att låsa baskortet. Innan du skruvar BMC och efter tillsammans kan du ansöka trälim för att lägga stabilitet till ditt projekt. Nu bar de två woodscrews att slutföra ditt inlägg. Vänd den upp och ned och låt den stå en stund för att tillåta limmet att torka upp. Och nu klösbräda är klar. Du kan ta med den till din katt och låta ditt husdjur njuta av hennes nya klösbräda.

En sisal rep klösbräda är ett roligt verktyg för din katt

Hur man gör en sisal rep klösbräda för en katt. En sisal rep klösbräda är ett roligt verktyg för din katt.
Hur man gör en sisal rep klösbräda för en katt. En sisal rep klösbräda är ett roligt verktyg för din katt.

En sisal rep klösbräda är ett roligt verktyg för din katt. Det låter en plats för din katt att klia sin naturliga uppmanar utan att skada din matta eller dina möbler. Att påminnas om att klösbräda ska placeras på jämnt underlag från trappor eller avsatser som skulle kunna äventyra katten från att falla när de repar. Kontrollera även posten då och då och se om det finns splitter, upphöjda spikar eller skruvar eller något som kan skada din katt. Slutligen sitta ner och koppla av, låt din katt njuta klösbräda.