E2z

Hur man gör bakade behandlar för din katt

Kattmat idag har gått en lång väg från de smaklösa och illaluktande kex i det förflutna. Idag finns kattmat som är förpackade i burkar för att bevara smaken och fukt som ger variation till kattmat. Om du vill ge din katt något speciellt, men hemlagad bakade behandlar är en av de friska och billiga alternativ för din katt. Här är några av de sätt att göra detta.

Fisk kex

Hur man gör bakade behandlar för din katt. Blanda ingredienserna.
Hur man gör bakade behandlar för din katt. Blanda ingredienserna.
  1. Blanda ingredienserna. För fisk kex, behöver du tonfisk i olja, oblekt mjöl, vatten, majsmjöl, och smör. Placera alla ingredienser i en blandningsskål och blanda. Tonfisk olja kan tömmas ut ur burken om du vill ha en torr kaka. Tonfisk olja, men kan också lägga till smak. För att hålla kex torkar även med tonfisk olja, minska vatten som du lägger in i blandningen. Efter blandning av ingredienserna tillsammans, bör degen ha en gummiartad konsistens.
  2. Skiva. Använd en bakning stift att rulla degen till en halv tum tjock fyrkant. När detta är gjort, ta en kniv och skär degen i små fyrkanter. Du kan också dekorera behandlar med hjälp av en fisk formad cookie cutter.
  3. Baka. Ta en nonstick spray och använda den för att täcka den inre delen av en bakform. Placera försiktigt degen i en förvärmd ugn som har förvärmts till omkring 320 grader Fahrenheit. Låt baka degen blandningen i ca 20 minuter. Låt behandlar svalna, innan du låter ditt husdjur Nibble i hemmagjord kattgodis. Du kan också göra större partier av dessa kattmat och lagra dem i en lufttät behållare.

Ost behandlar

  1. Vad du behöver. En annan enkel och näringsrik katt behandla som du kan göra hemma är ost behandlar. Du behöver minst fem matskedar parmesanost, en fjärdedel av en kopp yoghurt, en kopp vitt mjöl, en kopp majsmjöl, och en kopp cheddarost.
  2. Blanda ingredienserna. Blanda parmesan och cheddarost i yoghurt. Detta kommer att skapa basen där du kommer att lägga till majsmjöl och mjöl kombination. Lägg till lite vatten tills du kommer till mjuk deg. Du kan också lägga till litet torg bitar av ost på denna punkt, om du vill att din katt ska ha en behandling med bitar av kyndel ost.
  3. Knåda och skär. Därefter knåda degen tills den får en elastisk konsistens. Du kan testa degen genom att ta en tum tjock bit deg. Den bör sträcka åtminstone två gånger dess storlek innan rivning. När degen är sega nog, ska du klippa den i små bitar bita storlek.
  4. Baka. Placera dessa i en bakform. Spraya lite fett för att hålla godis fastnar i pannan, och grädda i 20 till 25 minuter i en ugn som har förvärmts till 350 grader Fahrenheit. När det är klart, låt behandlar svalna.
Vad du behöver. Blanda ingredienserna.
Vad du behöver. Blanda ingredienserna.

Katter kan uppskatta en förändring i kosten. Utöver att din katts mat är hälsosam och näringsrik, lägga i några behandlar då och då är en av de bästa sätten för dig att obligation med din favorit katt vän.