E2z

Hur man bygger en låda katt fönster

Instruktioner för hur man bygger en låda katt fönster är ganska enkla

Instruktioner för hur man bygger en låda katt fönster är ganska enkelt, faktiskt nästan vem som helst kan göra det. Katten blomlåda kommer att möjliggöra katten att abborre sig upp på fönsterbrädan utan att i själva verket vara i fönstret. Denna katt blomlåda gör det möjligt för katten att se vad som händer utanför och kommer att möjliggöra för katten att få lite sol under dagen när det är soligt ute och lite sol skiner i fönstret. Instruktionerna är ganska enkel och kan göras inom loppet av några minuter till ett par timmar.

Hur man bygger en låda katt fönster. Instruktioner för hur man bygger en låda katt fönster är ganska enkla.
Hur man bygger en låda katt fönster. Instruktioner för hur man bygger en låda katt fönster är ganska enkla.

Det första steget i att skapa en ruta katt fönster är att mäta det fönster som du vill använda i rutan cat fönstret i. Om du placerar fönstret rutan i ett fönster som har samma storlek som resten av fönstren i huset den spelar ingen roll vilken storlek ett fönster är till nästa. Detta kommer att göra det lättare att låta katten att byta från ett fönster till nästa beroende på vilken tid på dagen det är och vilket rum du vill placera lådan katten fönstret i. Låt oss säga att fönstret du vill placera lådan i är 3 meter lång. Du kommer att vilja mäta en träbit på 3 meter lång och låt oss använda en bredd på en fot. Detta kommer att ge katten gott om plats att vila och koppla av i. Så när du har din ved mäts måste du ha köpt 2 fästen som gör det möjligt för träbit för att fästas på fönsterbrädan. När du har placerat konsolerna på väggen kommer du sedan vill fortsätta göra din box katt fönstret.

Du måste ha träbit som mäter 3 meter och en fot bred. När du har detta trä mätt och skär måste du ha sidorna uppmätta sänkas. Jag skulle rekommendera att använda en träbit som är 1 fot i längd och jag skulle använda 2 inches i höjd. Detta kommer att ge tillräckligt av en höjd för att placera en katt säng som är rektangulär till formen för att placeras i fönstret rutan för att tillåta en bekväm säng att användas medan katten ligger i lådan. Du måste ha två av sidorna snittet som är 1 fot med 2 inches och för de längre sidorna behöver du 3 meter med 2 inches. Du måste skruva alla dessa bitar tillsammans med skruvar och tillämpa ved täcka över hålen och sedan sand det. När det har slipat du vill placera lite färg på lådan. Jag skulle behöva lite färg som du har kvar från målning dina väggar. Detta kommer att göra sängen matcha väggarna och flöde bättre. När du har målat det och det har torkat borra några hål där fästena kommer att sitta och använda platta skruv är med en mutter och bult för att hålla fönstret rutan på väggen utan att falla så när katten hoppar upp i rutan kommer det inte att falla. Då du kommer att vilja placera katten sängen i katten balkonglåda. Du har då skapat en låda katt fönster.