E2z

Hur får man ett datum: för manliga tonåringar

Göra den lyckliga damen känner sig speciell

Du, som en manlig tonåring, kanske tänker på flickor som ouppnåeligt. Efter att ha läst den här artikeln din inställning till dessa mystiska varelser kommer att förändras. Jag kommer att berätta om knep som jag har lärt mig genom åren som kommer att hjälpa dig tillvägagångssätt, samtala med, och berömma det motsatta könet.

Först, innan du närmar dig detta någon som du gillar, måste du luktar tilltalande för det motsatta könet. Så, gå och köpa några manliga kroppen spray, företrädesvis Axe, något som är bra illaluktande kommer att göra. Efter att du behöver deodorant, lita på mig, om det är antingen din första gången, eller om du fortfarande inte är alltför bekväm runt kvinnor, kommer du bli svettig i armhålan områden, och hur ska du lösa det? Du gissade rätt, deodorant. Nu den sista punkten på lukten bra agenda, breath spray; företrädesvis en mint spray, och den måste tillämpas precis innan närmar kvinnan.

Hur får man ett datum: för manliga tonåringar. Göra den lyckliga damen känner sig speciell.
Hur får man ett datum: för manliga tonåringar. Göra den lyckliga damen känner sig speciell.

Nu när du luktar gott, är du fri att närma sig henne, se till att du har hennes fulla uppmärksamhet innan vi diskuterar frågan till hands, och aldrig, någonsin, låt dina ögon glida ifrån hennes. Starta en konversation genom att prata om något som du vet att hon gillar, en del av hennes (som hennes ögon eller hår), eller något som hon har på sig. När du tror att hon är bekväm med det faktum att du är där (vilket betyder att hon inte försöker att avsluta samtalet eftersom hon behöver gå någonstans, eller hon är inte intresserad av vad du har att säga), är att när du berätta för henne att du gillar henne oavsett skäl, som att hon är smart, vacker, etc. Kolla hennes reaktion för goda tecken som ler, eller rodnad, och efter att du ser sånt, du ställer frågan som du har varit döende att fråga, "Vill du gå ut med me? "

Nästa sak du vet att du kommer att hålla hand, kramas, kyssas, you name it. Kom ihåg vad du just håller den lyckliga damen glad!

The Love G00r00