E2z

Hur man undviker en godnatt kyss

Känslan du får när du ger en god natt puss till din älskade är det mest positiva och vackra känslor du någonsin känna särskilt om personen verkligen betyder för dig. Men vad händer om du och din partner är på en "lära känna varandra" scenen och två av du just har börjat att gå ut? Vid det här laget kanske du inte riktigt redo för en god natt puss. Men hur kan du berätta för din partner utan att skada sina känslor som du gillar honom men att du inte är villig att kyssa honom bara ännu? Här är hur du kan undvika en godnatt kyss.

Hur man undviker en godnatt kyss. Håll avståndet.
Hur man undviker en godnatt kyss. Håll avståndet.
  • Håll avståndet. Hålla ditt avstånd är ett bra och idiotsäkert sätt att göra din partner känner att du inte vill vara intim med honom men ändå vill fortsätta att känna honom bättre genom att gå ut med honom igen. Så om du vill undvika en god natt puss på din första dag är det viktigt att du behåller din avstånd från din partner. Om han redan säger adjö detta sätt kommer du och din partner inte sättas i en besvärlig stund. Hålla ditt avstånd kommer att ge din partner en föraning om att du inte är i kyssar och detta är det bästa sättet att låta personen känna att utan direkt honom.
  • Undvik ögonkontakt. Hålla ögonkontakt med din partner i ett datum görs för att din partner känner att du gillar honom och du njuter sitt företag. Och om en person vill kyssa dig, kommer han att försöka hålla stadig ögonkontakt med dig. För att undvika ögonkontakt, sakta vända huvudet och försöka låtsas att du har bråttom eller att du måste gå inne i ditt hem. Efter berättar för honom, titta rakt in i ögonen för att övertyga honom om att du verkligen behöver ta hand om brådskande ärende.
  • Ge honom en kram. En kram är en vänlig gest som du kan ge och göra en person känner sig speciell. Så om din dag är en aggressiv typ av kille och beslutar att gå närmare med dig för att ge dig en kyss, flytta kroppen framåt så att du kan ge honom en kram. Se till att din kind vilar på hans axlar inte bredvid kinden för om din kind är så nära med hans, kan han lätt dra huvudet och smooch du rätt i ansiktet. Om detta händer kan du inte göra något eftersom han håller din kropp.

En god natt kyss delas av två personer som har särskilda känslor med varandra så om du inte känner för att ge din speciella god natt puss till din partner inte tvinga dig själv. Det finns en riktig plats och en rätt person för att ge din godnatt puss. Så om du vill undvika den på din första dag var inte rädd eller rädd att din partner inte kommer att be dig igen. På så sätt kommer du att veta om killen är verkligen intresserad av att veta att du bättre och om han är värd din dyrbara godnatt kyss.