E2z

Hur handskas man med en försumlig pojkvän

För gifta personer

För gifta personer, är begreppen försummelse och övergivenhet väldefinierad i federal och delstatlig lagstiftning. Fruar har rättslig prövning för försumlig makar. Dock är detta inte fallet för försumlig pojkvänner. Begreppet försummelse är lika unik som flickvän och pojkvän som deltar i engagerad relation. I denna mening är "försummelse" från din pojkvän en mycket relativ och flyktigt begrepp. Vissa kvinnor anser att det försummar när deras pojkvänner hoppa kalla dem en eller två gånger i veckan. Andra kvinnor har inget emot det. Pojkvän-flickvän relationer är komplicerade. Men oavsett vad din idé om vanvård är, finns det några generella tips som du kan ta för att hantera en försumlig pojkvän. Läs vidare om några av dessa tips.

Hur handskas man med en försumlig pojkvän. Öppna upp till någon.
Hur handskas man med en försumlig pojkvän. Öppna upp till någon.
  1. Undersök själv. Fråga dig själv, "Varför känner jag mig försummade? Är jag verkligen försummas av min pojkvän? Vilka saker gör han som gör mig känner sig försummade?" Ibland kan dina personliga frågor att du känner dig försummad, särskilt nedläggning frågor. Sådana frågor, om olöst, kan orsaka skador i er relation. Vissa kvinnor som har djupa behov av uppmärksamhet kan lätt anklaga sin partner för försummelse under mycket småaktiga förbiseenden.
  2. Öppna upp till någon. Prata om dina känslor till en nära vän eller en förtrogen, om du behöver. Du behöver någon att validera dina känslor så att du kan ta kontroll över dem. Att öppna upp till en betrodd vän kan också hjälpa dig att reda ut din förvirring om dina känslor av vanvård.
  3. Prata med din pojkvän. Utan att anklaga honom för att vara försumlig, tala om för honom hur du känner det beteendet han har visat dig. Gör din konversation en dialog, en ärlig man, snarare än en fingervisning konversation. Om din pojkvän inte verkligen älskar dig, kommer han att vara villiga att reda ut saker med dig. Din pojkvän har själv problem också, och han kommer också att behöva din hjälp. För allt du bryr dig, skulle han vara ovetande om att de förändringar i din rutin som ett par ger dig känslor av försummas. Varje kompromiss eller åtgärdsförslag att du kommer upp med måste vara en win-win-lösning, inte en ensidig lösning. Lyssna på varandra. Lyssna också på vad han har att säga. Prata bara när ni båda är på gott humör, annars kommer frestelsen för samtalet förvandlas till ett argument vara stor.
  4. Se till att det inte är bara PMS. Premenstruellt syndrom hos kvinnor kan förstora sin osäkerhet. Nya förändringar i din rutin som ett par kan lägga till eller intensifiera dina redan existerande osäkerhet. Försök att diskutera frågor med din pojkvän i en tid när du inte har PMS.
  5. Söka professionell hjälp. Ni två kan sitta med en professionell rådgivare som kan hjälpa dig att lösa personliga problem som kan utlösa förödelse på din relation. Men innan du gör detta, se till att ni båda är överens om att söka professionell hjälp. Om din pojkvän inte vill, försök att inte insistera.
  6. Lämna relationen. Om dina känslor av vanvård blir för överväldigande eller orsaka en utdragen hinder för dina andra liv aktiviteter, överväga att bryta upp med din pojkvän. Detta förslag, naturligtvis, är en sista utväg.

Försummas är inte en lätt känsla att hantera

Försummas är inte en lätt känsla att hantera. Men, om du har tur att ha en pojkvän som verkligen älskar dig och bryr sig om dig, kan ni två faktiskt hjälpa varandra. Ärlighet och öppenhet är viktiga ingredienser för att lösa försummelse problem med din pojkvän. Om du kommer ihåg de tips som diskuteras i den här artikeln, det finns ingen anledning för dig att övervinna försummelse problem med din pojkvän.