E2z

Hur man planerar en romantisk födelsedag

Oavsett om du har varit tillsammans i decennier eller enbart några månader

Oavsett om du har varit tillsammans i decennier eller blott några månader, säger ingenting jag älskar dig än att ta sig tid att planera en romantisk födelsedag. Inte bara ge henne en gåva och sedan äta ute. Gör ditt bästa för att föra ut den hopplösa romantiker i dig och komma med en romantisk middag som är en för böcker. Behöver du idéer? Prova en av dessa.

Hur man planerar en romantisk födelsedag. Gör något utöver det vanliga.
Hur man planerar en romantisk födelsedag. Gör något utöver det vanliga.
  • Gör en nedräkning. En vecka (eller en månad om du kan hantera det) innan hennes födelsedag, börja överraska henne med små polletter och anteckningar för att visa din kärlek. Din första tonen ska låta henne veta att nedräkningen till hennes natal dag har börjat. Bifoga det till ett litet tecken och lämna det där hon lätt kan se det. Skriv din planer för varje dag. På så sätt kan du samla material, små polletter och allt annat som du behöver för att dra denna unika plan. De romantiska gester kan vara något som hon inte kommer att förvänta. Inte alltför stora men. Du måste lämna den stora gesten för faktisk hennes födelsedag.
  • Ge henne kuponger. En variation av den tidigare förslag skulle vara Gifting hennes med inlösbara kuponger. Varje kupong bör innehålla en handling som du vanligtvis inte göra men skulle vilja göra för henne. Till exempel kan en kupong säga "Det här ger dig rätt till en 15 minuters fot gnugga." En annan kan ha "Detta ger dig rätt till en picknick under stjärnorna" eller "Lös detta för att få en personlig piga för dagen." Det maid är dig, okej? Placera inlösenbara korten i en låda, presentpapper den och lämna den i hennes bil eller skicka den till hennes kontor. Glöm inte att sätta ett utgångsdatum på alla kuponger som bör vara dagen före hennes födelsedag. På hennes egentliga födelsedagen, ha en genomarbetad, romantisk dag planerade ut.
  • Gå ner memory lane. Det är hennes födelsedag så ta tillbaka hennes favorit barndomsminnen. Fråga hennes föräldrar eller syskon vad hon tyckte om att göra som barn. Fråga dem om hennes favorit mat, godis, drycker, platser att besöka, böcker att läsa, och musik eller filmer. Försök att få så mycket av hennes favorit saker tillsammans. Packa en lunch med alla hennes favoritmat och dryck och föra denna till en plats hon brukade älska att besöka. Det kan vara djurparken, tivoli, sjö eller park. Spela hennes favoritlåtar i bilen. Till råga på dagen, titta på hennes favoritfilm i sängen. Hela dagen handlar om att göra henne att känna sig som barn (eller tonåring) igen. Hon kommer att uppskatta allt det arbete ni lagt ned påminna henne om glada minnen.
  • Gör något utöver det vanliga. Du får inte vara Casanova men din kärlek till henne kan säkert vända dig till hennes romantiska bly. Varför inte skriva henne en dikt? Eller ännu bättre, hälla ditt hjärta i ett fint papper och bara låta henne veta vad relationen betyder för dig. Berätta för henne dina förhoppningar och drömmar för både av dig och vad du är villig att göra för att få dem att hända. Placera bokstaven på en frukostbricka du beredd för henne eller skicka det till henne tillsammans med den mest underbara arrangemang av blommor kan du eventuellt köper. Hennes hjärta kommer säkert att smälta när hon läser ditt yrke för kärlek och engagemang.

När du planerar en romantisk födelsedagspresent göra något utöver det vanliga. En väl planerad, genomtänkt födelsedagsfirande kommer tydligt visa hur mycket du älskar och älskar henne.