E2z

Hur får man ett datum snabbt

Så du vill träffa någon ny

Så du vill träffa någon ny, eller om du har två biljetter till en konsert men ingen att gå med. Du behöver ett datum, och snabbt! Hur ska du gå om att hitta någon att gå ut med dig på kort varsel? Det är möjligt om du vet hur man ska hantera situationen.

Hur får man ett datum snabbt. Gå till där singlar är.
Hur får man ett datum snabbt. Gå till där singlar är.

Här är hur man får en dag snabbt.

  • Ja Du kommer aldrig få ett datum om du går upp till någon och be personen. Du kan släppa tips vänster och höger, men vissa människor är vanligt tät eller kan vara ännu mer blyg än vad du är. Gå vidare och vara uppriktiga och be personen. Om du har haft ögonen på en medarbetare för en viss tid eller om du har klåda att be din granne, gå upp till personen och lämna anbud. Som flickan som alltid inför du på kafé linjen? Betala för hennes drink och fråga ut henne! Stå klart att det är en trevlig dag och du bara vill hänga ut, om du är rädd för det datum som misstolkas för något annat.
  • Gå till där singlar är. Du kommer inte att hitta någon du kan datum om du alltid umgås med homosexuella människor eller dina gifta vänner. Lika attraherar lika, så gör dig tillgänglig. Gå till en enda bar eller en singel soaré. Enstaka Volontärer eller singlar för Kristus är bra ställen att träffa andra tillgängliga människor precis som dig själv.
  • Gå snabbt dating. Använd en speed dating service och träffa tjugo killar i tio minuter! Det är roligt, original och något du annars aldrig får göra. Hur annars kan man träffa så många antal potentiella datum på en så kort tid? När du är i en speed dating händelse, vara tydliga och uppriktiga med den andra personen. Du har inte tid att vara tystlåten eller få in de smutsiga detaljer om ditt liv. Vara intressant och göra den andra personen vill be dig att lära känna dig bättre. Närma sig den med entusiasm, men var dig själv.
  • Gå med vänner. Som ett säkert kort, kan du be dina andra ensamstående vänner som också är i en dating hjulspår att gå ut med dig. Du är säker på att ha en bra tid och du kan slappna av och vara dig själv eftersom du inte är ute för att imponera på den andra personen. Om personen har en pojkvän eller är på annat sätt i en annan relation, fortsätt med försiktighet. Du vill inte att saker och ting bli komplicerade.
  • Gå ut med ditt ex. Om du fortfarande vän med ett ex, gå vidare och fråga ut henne. Bara vara klart att du vill ha en bra tid och du är inte ute efter att återuppväcka några romantiska förvecklingar. Du kan bara göra detta om en viss tid har gått sedan uppbrottet och du har fortfarande en anständig talande relation med ditt ex. Om du bröt upp eftersom du förföljt henne, glömma detta och gå vidare till andra alternativ.
  • Be att få en installation. Så din kollega håller säger hon vet precis den perfekta personen för dig, eller din syster säger att hon är döende för att introducera dig till denna stora tjejen. Ta upp dem på erbjudandet om du vill ha en dag snabbt. Blind datum brukar inte träna, men om du bara letar efter någon att äta middag med eller att fånga en film med, då gå för det! Man vet aldrig hur det kommer att gå, så dömer inte det förrän du har provat det. I värsta fall får du en ny vän och en fri måltid. I bästa fall har du en vanlig dag kompis.

Att få ett datum snabbt är inte så svårt att göra

Att få ett datum snabbt är inte så svårt att göra. Om du är villig att ta en risk, närma sig situationen med ett öppet sinne och en känsla för humor, kommer du inte gå fel. Nästa gång, be någon tillräckligt tidigt så att du är säker på att ha någon att umgås med på fredag kväll och du får inte slim rovet.