E2z

Hur man väljer spel bröllop dusch

Bröllop preparat kan vara mycket enerverande så att ibland bruden och brudgummen-till-vara är fyllda med ångest genom hela förberedelsestadiet upp till den stora dagen. Som sagt, vad paret framför bruden behöver är ett tillfälle att lindra stressen borta. Det är där bröllop eller möhippor kommer in i bilden. Även möhippor sägs ha sitt ursprung från hemgift praxis, är dagens möhippor avsedd att hjälpa paret etablerar deras framtida hem tillsammans, och ge dem en avslappnad, underhållande och minnesvärd tid med människor som de håller kärt innan den stora bröllopsdagen. Om du är värd en möhippa, bör du veta att det inte är komplett minus intressant spel. För att hjälpa dig att välja vilken typ av spel att spela, tänka på följande punkter.

Hur man väljer spel bröllop dusch. Ta reda på vem kommer deltagarna vara.
Hur man väljer spel bröllop dusch. Ta reda på vem kommer deltagarna vara.
  1. Ta reda på vem kommer deltagarna vara. Om du vill att alla dina gäster att njuta av och delta i spelen, måste du komma med idéer som är lämplig för alla åldrar av dem som är inbjudna. Det skulle vara olämpligt att upprätta en förteckning över energiska spel om majoriteten av gästerna är av den äldre generationen. För den yngre generationen, skulle spel som snarare är passande för de äldre att göra den planerade underhållning ganska tråkigt. Vet om föräldrarna eller familjer av både bruden och brudgummen kommer att vara närvarande. Vissa bröllop duschar hålls uteslutande för bruden och brudens familj eller vänner. Om brudgummen-till-vara är prytt tillfälle, hitta spel att han kunde delta i. Även om det är definitivt dags för nöje och fest, undvika pinsamma spel som kommer att göra antingen i par eller båda parternas familjer obekväma.
  2. Tänk på arenan. En möhippa kan hållas antingen inomhus eller utomhus. Det kan vara hemma, på en restaurang, på en badort, på ett spa eller någon annanstans. Om den valda platsen är utomhus som stranden, inte begränsar ditt val av aktiviteter för sällskapsspel som perfekt för begränsat utrymme.
  3. Välj spel enligt partiets tema. Precis som alla andra partier, kan ett bröllop dusch har ett tema. Matcha ditt val av spel till temat om det är cocktail, tea party, resa eller smekmånad, spa och skönhet, bed and breakfast, kök, recept eller mat, underkläder, dygnet runt, färga, eller Birthstone tema. Komplettera dina spel till temat inte bara ger krydda utan också hjälper dig att välja rätt typ av spel för tillfället. En tea party eller cocktail tema till exempel är snarare en sofistikerad tema där du kan bestämma mer avslappnad men kreativa spel för alla att njuta av.
  4. Få idéer från paret. För att göra evenemanget mer speciell för paret, gå för spel som är mycket relaterade till deras penchants och personligheter. Spel som kommer att belysa mer information om paret och hur de fann varandra kommer att vara intressant för alla gäster och kommer att föra tillbaka förtjust minnen till paret.

Medan tillfället är avsedd för brudparet

Medan tillfället är avsedd för bruden och brudgummen, är syftet med spelen bröllop dusch främst underhållning för alla. Uppmuntra alla att delta så att gästerna kommer att känna varandra. Glöm inte att för varje spel någon vinner och en annan förlorar. Förbered gynnar möhippa eller priser för varje vinnare och innehålla roliga konsekvenser för dem som förlorar.