E2z

Hur man väljer ett traditionellt bröllop skötare

För den rodnande bruden

För den rodnande bruden, är hennes bröllopsdag den viktigaste och mest spännande dagen i hennes liv. När allt detta är något som de flesta tjejer har planerat eftersom de var gamla nog att spela klä upp med sina dockor. För din traditionella bröllop, kommer du att behöva en skötare att hjälpa dig att få igenom den spänning och stress av dagen. Plocka ditt bröllop skötare är lite knepigt, eftersom du kommer att ha massor av vänner och familj, och en hel del känslor kan bli sårad med ditt val. Men stressa inte för mycket om det, och i stället, följ dessa enkla tips för att välja din traditionella bröllop skötare.

Hur man väljer ett traditionellt bröllop skötare. Välj någon som du kan lita på.
Hur man väljer ett traditionellt bröllop skötare. Välj någon som du kan lita på.
  1. Välj någon som du kan lita på. Du måste kunna lita på ditt bröllop skötare. Denna ersättning bör ta prioritet över allt annat. Under din bröllopsdag, kommer du att bli alltför upptagen med stojet och stimmet av de ceremonier som du ofta kommer att glömma viktiga saker. Du måste veta att ditt bröllop skötare kan hålla henne sval och inte flaga ut när du behöver henne mest. Hon borde kunna klara dina bridezilla vredesutbrott, samtidigt som allt i schack.
  2. Välj någon som inte har något emot att vara bakom kulisserna. Tärnorna har alla glamorösa uppgifter under bröllopet - allt de behöver göra är att klä upp sig och se söt framför kamerorna. Ditt bröllop skötare, dock blir det en arbetsdag hårdast bakom kulisserna. Hon kanske inte ens är i alla foton som de övriga medlemmarna i brudföljet. Bröllopet skötare är inte stjärnan i showen, men en viktig roll spelare som stannar tyst i bakgrunden. Det är viktigt att välja någon som inte är en primadonna som absolut måste vara i centrum för uppmärksamheten. Bröllopet skötare är en oglamorösa roll, så plocka dina riktiga vänner för detta.
  3. Välj någon som är anpassningsbar. Dina behov under bröllopsdag kommer att vara ständigt föränderlig, och det kommer att vara omöjligt att förutsäga vad som kommer att hända, eller hur saker och ting kommer att gå fel. Du kan plötsligt behöva en retuschering av smink, eller ett glas vatten, eller några snabba reparationer av din klänning - dessa är bara några av de bördor som ditt bröllop skötare ska ha möjlighet att träffas. Hon bör vara stark och smart nog att möta dessa katastrofer huvudet.
  4. Välj någon som slappnar av dig. Mer än något annat behöver du en vän. Ditt bröllop skötare kommer att vara en att lugna ner dig när bröllopjitters satt i. Hon bör vara någon som kan lugna ditt humör och få dig att känna som om allt är väl omhändertagen.

Kom ihåg

Kom ihåg att ditt bröllop skötare tänkt att tillgodose alla dina behov under bröllopsdagen. Hon kommer att vara din chef, din personliga assistent och din tränare, rullade allt i en person under dagen. Hon bör vara någon du älskar nog att lita på med ditt bröllop, och hon ska också vara stark nog att hantera eventuella problem som bröllopet kan stöta på. Detta kommer inte att bli en lätt uppgift för alla att spela, så lägger en hel del tankearbete på att välja ditt bröllop skötare.