E2z

Hur man väljer den perfekta marskalkar gåva

Så här är du

Så här är du, ivrigt kontrollera alla förberedelser görs för ditt bröllop. Du korsar ut varje objekt som redan har uppnåtts när oops, landade ögonen på objektet som säger gåvor för bröllopsfest. Du kanske tycker det är lättare att köpa presenter till tärnorna och brudtärna. Men du kanske måste tänka mer när det gäller att förbereda den perfekta presenten för marskalkar. Även om de kan ha begränsat deltagande under bröllopet planeringen bör de uppskattade för att ge sin tid till dig och även utgifterna för kostym kommer de att bära till ditt bröllop. Här är några idéer som kan hjälpa dig ge den perfekta marskalkar gåva.

  1. Lär dig mer om din marskalkar. De kan vara vänner och släktingar till din brudgum. Om så är fallet så kommer han att vara din bästa informationskälla för att ta reda på deras hobbies och intressen och favoritsysselsättningar. De gåvor som du ska ge bör vara något meningsfullt och nyttigt och de som kan vara värdefull. Välj inte bara någon gåva för den skull uppfylla denna tradition. Presentkort är användbara för alla, men det betyder inte förmedla uppriktighet och omtanke.
  2. De flesta män bär inte manschettknappar vardagliga men de gör det vid speciella tillfällen. Om din marskalkar kommer att bära smoking för ditt bröllop, överväga att få dem manschettknappar som de kan använda på din bröllopsdag. En fin touch skulle om du kan få dem graverade med deras initialer. Detta kommer att innebära att du lagt ner mycket tanke till gåvan genom att ha dem personliga.
  3. Pengar klipp är också mycket användbara. Leta efter dem som kombinerar praktiskt med lite fantasier och unikhet. Det finns flera säljare på nätet som fartyget dagen efter att du har lagt och betalat för din beställning. Du kan få sina monogram ingraverat på dessa poster.
  4. En god kvalitet klänning skjorta som de kan bära med sina smoking kan också vara en perfekt present för marskalkar. Hyrda smokingar brukar komma förpackade med en vanlig skjorta. Presentera din marskalkar med klänning skjortor för en praktisk gåva som de kan använda för andra tillfällen.
  5. Om inte din marskalkar har dyra smaker i armbandsur, en bra klänning klocka eller en mer praktisk läder eller metall-fastspänd klocka för alla dina marskalkar kommer att vara en kär gåva som kan pågå under lång tid. Du kan spendera mer för denna typ av gåva, men se det som en chans att göra upp för alla födelsedagar för dina bästa vänner där du misslyckades med att få dem även en enkel gåva.
  6. En bra verkställande penna kommer också att vara en mycket bra present till din marskalkar. Det finns ett gäng välskrivna verkställande pennor i olika mönster som din marskalkar kommer att vara stolt över att visa och använda.
  7. För dem som älskar att ta en drink hemma, kan du få dem Barware objekt som sköt glasögon, unika och personliga muggar öl, och en uppsättning av fina vinglas eller en fin kristall vin karaff. De kommer definitivt att komma ihåg var de kom ifrån och vem som gav dem dessa gåvor.
  8. Handy och praktiska föremål som passar varje individ kan också göra din marskalkar glada och tacksamma att ta emot en gåva från dig. En affärsman har alltid användning för en bra, smal visitkortshållare. Ett mångsidigt fickkniv är en praktisk och användbar present till alla dina marskalkar. För dem som älskar att puttern i huset under helgerna du kan få dem en verktygslåda med en handfull verktyg. Du kan också titta på unika skrivbord arrangörer där de kan placera på sin sängbord att hålla sin plånbok, förändring, nycklar och mobiltelefoner.
  9. Elektroniska prylar är också mycket användbara och kommer att göra perfekta presenter för alla dina marskalkar. Kontrollera deras intressen. Du kan få dem MP3-spelare förladdade med några av sin favoritmusik. Som verkligen kommer att överraska dem.
Hur man väljer den perfekta marskalkar gåva. Lär dig mer om din marskalkar.
Hur man väljer den perfekta marskalkar gåva. Lär dig mer om din marskalkar.

Förbered dig på att spendera cirka 30 till över hundra dollar för varje Groomsman. Det är bättre att ge en gåva av utmärkt kvalitet och med praktisk användning än att ge en dyr en som kan wow mottagaren initialt men kommer att återges som värdelös skräp senare.