E2z

Hur du tar hand om pygmé getter

Pygmygetter är fascinerande varelser

Pygmygetter är fascinerande varelser. De är söta och göra intressanta husdjur. Pygmé getter är också ganska uttrycksfull när det kommer till deras känslor. Det är därför du behöver veta hur man tar hand om pygmé getter om du vill göra dem som ditt husdjur.

Följande är användbara steg som hjälper dig att ta hand om dina pygmé getter:

  • Förstå deras grundläggande behov. Precis som alla andra husdjur, pygmé getter kräver riktigt skydd, mat, vatten, god hälsa underhåll och grooming. Det skydd för dina getter bör vara tillräckligt stora så att ditt husdjur att ströva omkring i området fritt. Du bör heller inte använda taggtråd eftersom detta kan skada dina getter. Tillräckligt med mat och vatten ska alltid finnas tillgängligt. Pygmygetter föredrar Alfalfa gräs till andra typer av gräs. Du bör också ha dina getter kontrolleras upp regelbundet, liksom.
  • Bedriva egen forskning. Om detta är din första tid att ta hand om pygmé getter, är det bäst att du vet allt om dem innan du köper. Du bör förstå deras beteende. Du bör också räkna ut den bästa miljön för dem att leva. Du kommer att hitta många källor på nätet. Du kan också be andra pygmé get ägare för råd. Uppsöka veterinär för medicinska krav är också tillrådligt.
  • Skapa en checklista för deras behov. Checklistan bör bestå av getter grundläggande behov. Se till att du är specifik om den här checklistan. Denna checklista är ett sätt att säkerställa att dina getter får allt som de behöver. Till exempel bör maten sektionen komponera typ av livsmedel dina pygmé getter behöver. Det bör också omfatta den tid du har att mata dina husdjur. Denna checklista kommer att fungera som din påminnelse. Det är viktigt att du har en checklista om du är en första gången ägare. Du vill inte glömma mata dina pygmé getter.
  • Förbered allt innan du köper pygmé getter. Efter att ha avslutat din checklista, börja förbereda de saker som dina getter behöver. Köp alla de saker du behöver innan du försöker skaffa getterna. Detta kommer att säkerställa att du har allt du behöver när getterna anländer.
  • Kontrollera regelbundet din lista. Då och då är det viktigt att du tittar på din checklista. Kontrollera om du fortfarande har beståndet av vad dina pygmé getter behöver.
  • Ge ordentlig medicinsk vård. Glöm aldrig att schemalägga en check-up med en veterinär för din pygmé getter. Som hundar, kräver de också avmaskning. De behöver också vacciner för att skydda dem från vissa sjukdomar. Intervallet av vaccinerna samt avmaskning kan variera. Be din veterinär att ge dig specifika datum så att du inte kommer att glömma dem. Kom ihåg att förebyggande är fortfarande bättre än att bota. Alltid ge rätt vård underhåll och läkarvård till dina pygmé getter kommer att bidra till att förhindra förvärv av infektioner och sjukdomar som kan utgöra ett hot mot deras hälsa.

Dessa är stegen på hur man tar hand om pygmé getter

Hur du tar hand om pygmé getter. Förstå deras grundläggande behov.
Hur du tar hand om pygmé getter. Förstå deras grundläggande behov.

Dessa är stegen på hur man tar hand om pygmé getter. Vård av pygmé getter är precis som att ta hand om andra husdjur. Du måste spendera lite tid med dem. Du bör också se till att alla deras grundläggande behov finns. Förstå deras behov är den grundläggande nyckeln i att hålla dem fysiskt och känslomässigt friska.